ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δείτε τι εννοούσε ο Μεντιλίμπαρ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό – Τι θα κρίνει τα πάντα

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είπε πως θέλει 23-25 ποδοσφαιριστές (σ.σ. σχεδόν πάντα οι προπονητές δεν μετρούν στον αριθμό του ρόστερ τους τερματοφύλακες) για το νέο ρόστερ των ερυθρόλευκων.
Ολυμπιακός: Δείτε τι εννοούσε ο Μεντιλίμπαρ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό – Τι θα κρίνει τα πάντα

Ολυμπιακός: Δείτε τι εννοούσε ο Μεντιλίμπαρ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων και τι θα κρίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είπε πως θέλει 23-25 ποδοσφαιριστές (σ.σ. σχεδόν πάντα οι προπονητές δεν μετρούν στον αριθμό του ρόστερ τους τερματοφύλακες) για το νέο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Ποια είναι όμως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό αναφορικά με παίκτες που έχουν συμβόλαια (σ.σ. και δανεικούς) αλλά και αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους;

Ας πάμε να δούμε τις παραπάνω κατηγορίες παικτών, όπως είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή.

Με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Ελ Κααμπί, Μπιανκόν, Ντόι, Ρέτσος, Βέζο, Άμπι, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Μπρνιτς, Χολσγκροβ, Κοστίνια, Αποστολόπουλος.

Δανεικοί που παίζουν έξω: Μπιελ, Καμαρά, Κουντέ, Ραμόν, Πέπε, Λάιτνερ.

Οι παίκτες που τελείωνει το συμβόλαιο τους με τον Ολυμπιακό είναι οι: Τζολάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Ιμπόρα, Κίνι, Καρβάλιο, Μαντί, Γιοβετιτς, Ελ Αραμπί

Οι παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί και έχουν οψιόν αγοράς είναι οι: Κάρμο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Ναβάρο

Οι δανεικοί στον Ολυμπιακό χωρίς οψιον είναι οι: Καμπράλ, Ρίτσαρντς

Σίγουρα φεύγουν από τον Ολυμπιακό οι: Ελ Αραμπί, Ναβάρο, Καμπράλ, Καρβάλιο, Μαντί

Στους παραπάνω δεν λογαριάζονται οι τέσσερις μικροί που θα ανεβούν από την Κ19 ή ένας δύο που θα ανεβούν από τον Ολυμπιακό Β’.

Συνολικά ο Ολυμπιακός διαθέτει 31 ποδοσφαιριστές (σ.σ. χωρίς τους τερματοφύλακες) που έχουν πιθανότητες να αγωνίζονται τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, με τους 4+2 μικρούς πάμε στους 37.

Άρα για να βγει το νούμερο που θέλει ο Μεντιλίμπαρ πρέπει να αποχωρήσουν 12-13 παίκτες χωρίς να λογαριάζονται αυτοί που θα έρθουν με μεταγραφή.

Αν αναλογιστούμε πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις προσθήκες παικτών ενδεκάδας στις θέσεις του δεξιοπόδαρου στόπερ, του εξτρέμ και του επιθετικού τότε αυξάνεται ο αριθμός των παικτών που πρέπει να αποχωρήσουν στος 15 με 16.

Και όλα αυτά με την προοπτική ότι οι παίκτες που θα μείνουν θα είναι και οι δανεικοί που υπολογίζονται, δηλαδή οι Κάρμο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε.

Αν φύγει κάποιος από αυτούς πιθανώς να χρειάζεται η αντικατάστασή του άρα μπορεί να μιλάμε και για 15 έως 20 αποχωρήσεις που μπορεί να αυξήσουν τον αριθμό των μεταγραφών στις 7.

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το αν θα πάρει τελικά ο Ολυμπιακός τον τελικό της OPAP Arena με την Φιορεντίνα.

Με την κατάκτηση του Conference League ο Ολυμπιακός εξαφαλίζει ευρωπαϊκή συμμετοχή στους ομίλους του Europa League άρα εγγυημένη ευρωπαϊκή παρουσία. Που φυσικά θα επηρεάσει και τα έσοδα.

Την ίδια ώρα δείτε στο σχετικό βίντεο αν αλλάζει κάτι στην απόφαση του Club να ανανεώσει ξένο επιθετικό του με μειωμένες αποδοχές

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Σπάθας: Υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ποντένσε… (vid)

Ολυμπιακός : Η ρήτρα του Όρτα, του Ποντένσε και οι άλλες τρεις…

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη…

Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαπίστωσε χαμηλά επίπεδα ενέργειaς στους παίκτες και σκέφτεται αλλαγές εν όψει Άρη…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Η έλευση και η ένταξη του Μόντε Μόρις στον μπασκετικό Ολυμπιακό μοιάζει ανάγκη επιτακτική...

Μπάσκετ
Sportime BET: «Καυτές» αποστολές, σούπερ απόδοοση στην Interwetten!

«Καυτές» αποστολές, σούπερ απόδοοση στην Interwetten!

Σούπερ απόδοση από την Interwetten...

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Οι Τούρκοι λένε για τον Γιαζίτσι και την εντυπωσιακή του φόρμα

Ολυμπιακός νέα: Οι Τούρκοι λένε για τον Γιαζίτσι και την εντυπωσιακή του φόρμα

Ο Γιαζίτσι παρουσιάζεται πιο ώριμος και δημιουργικός, προσφέροντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, αναφέρεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Ελ Κααμπί και Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Ελ Κααμπί και Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει το θέμα του Ελ Κααμπί σύμφωνα με πληροφορίες, τι ισχύει με τη Μαρσέιγ και τι λένε στη Γαλλία

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το ξέρει καλύτερα από όλους

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Δεν έκαναν ρεπό όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάποιοι με δική τους πρωτοβουλία πήγαν στο Ρέντη την Πέμπτη για να προπονηθούν.

Ποδόσφαιρο