ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εγχώρια επιστροφή…

Στην Τρίπολη δοκιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι»...
Ολυμπιακός: Εγχώρια επιστροφή…

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός στους «32» του Europa League και καλείται να γυρίσει τον… διακόπτη. Και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στην Τρίπολη. Εκεί όπου δοκιμάζεται η ομάδα του Πειραιά απέναντι στον Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που θέλουν είναι να τελειώσουν τη χρονιά μόνο με νίκες, για να παραμείνουν και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι τρία ματς που απομένουν, με Αστέρα στην Τρίπολη, με ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη και Βόλο εκτός έδρας.

Δεν είναι εύκολη η αποστολή για τον Ολυμπιακό και το γνωρίζουν αυτό οι Πειραιώτες. Για αυτό και κανείς δεν έχει μείνει στην πρόκριση της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Στην ενδεκάδα Αβραάμ, Σουντανί

Δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές ο Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί ξέρει τη δυσκολία του αγώνα. Αλλά θα γίνουν οι αλλαγές που αναμένονταν εξαρχής. Ο Αβραάμ είναι 100% έτοιμος και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα στην ενδεκάδα θα είναι και ο Σουντανί. Έχει αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας τον Τσιμίκα και δεξιά τον Ομάρ, ενώ στα στόπερ θα είναι οι Αβραάμ, Σεμέδο. Στον χώρο του κέντρου Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, μπροστά τους ο Σουντανί. Στα εξτρέμ Μασούρας, Ποντένσε και στην επίθεση ο Ελ Αραμπί. Αυτό είναι το επικρατέστερο σχήμα των «ερυθρόλευκων» για τη σημερινή αναμέτρηση.

Όσον αφορά την αποστολή που επέλεξε να έχει μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς στην Τρίπολη, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με αποστολή την οποία αποτελούν οι Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Κούτρης, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός πλέον φαίνεται καθαρά ποια θα πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσής του στις μεταγραφές που θα γίνουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ταλαιπωρία του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Η ταλαιπωρία του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει καλύτερα από όλους τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό αλλά μια ταλαιπωρία ο Τσικίνιο την έχει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Η φανέλα με το Νο7 στον Ολυμπιακό περιμένει τον Κώστα Φορτούνη να την φορέσει ξανά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Τσεχία βγήκε τελικά κερδισμένη χάρη στην πρόκριση της Σίγκμα Ολομουτς. Η διαφορά στη βαθμολογία της UEFA άνοιξε ξανά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με εντυπωσιακό coreo αφιερωμένο στον Άγιο Συμεών τον Μυροβλύτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το παλεύει ο Ποντένσε…

Το παλεύει ο Ποντένσε…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε το παρόν στο Ρέντη για προπόνηση και αποθεραπεία

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από τον μπασκετικό Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Δύσκολη η ανατροπή…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Σίγουρος για το 22-7 ο Τάκης Τσουκαλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την άλλη Παρασκευή…

Μπάσκετ