ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην παλιά, καλή και περσινή συνταγή

Οι δύο παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος που μπορούν να αποδειχτούν κλειδιά για την πρόκριση στη Βουλγαρία
Ολυμπιακός: Επιστροφή στην παλιά, καλή και περσινή συνταγή

Ολυμπιακός: Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς και από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, τα δύο «κανόνια» των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν… σιγήσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι που είναι νορμάλ όταν παίζουν δύο και πλέον χρόνια σερί αγώνες και φυσικά όταν η αγωνιστεί χρονιά δεν έχει καλά-καλά ανατείλει.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς την αγωνιστική τους φόρμα και με τον Τικίνιο Σοάρες στα «πιτ» λόγω θλάσης τους χρειάζονται στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς. Σύμφωνοι. Η άμυνα φέρνει τις προκρίσεις, αλλά εν προκειμένω, στη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί σκορ. Αυτό λοιπόν, μπορεί να το βρει εφόσον ο παράγοντας «9» μπει στην εξίσωση. Ενόψει της ρεβάνς, ο κόουτς των Πειραιωτών έχει δεδομένα σκεφτεί πως να ενεργοποιήσει τα φορ της ομάδας.

Ολυμπιακός: Να βρει γκολ από τα φορ του

Μπορεί το σύνολο του Μαρτίνς να υπερτερεί σε ικανότητα, δύναμη και ταχύτητα των Βούλγαρων, αλλά καλώς ή κακώς, το πράγμα σοβάρεψε από το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επομένως, όταν η μπάλα «καίει» και υπάρχει το «πρέπει» της πρόκρισης, είναι προτιμότερον τα βαριά όπλα να βγαίνουν πρώτα από τη φαρέτρα. Γι’αυτό και ίσως στο Ράζγκραντ να ακολουθηθεί η παλιά, καλή, αποτελεσματική και περσινή συνταγή.

Μέχρι τώρα, στα τρία ευρωπαϊκά ματς των «ερυθρολεύκων», ξεκίνησε ως βασικός ο Χασάν. Κάτι που δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς τα τρία γκολ τα πέτυχαν δύο μέσοι (Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά) και ένας κυνηγός (Μασούρας). Ο Αιγύπτιος έχει πετύχει μεγάλα γκολ στο παρελθόν, αλλά προερχόμενος από τον πάγκο. Κάτι που μπορεί να κάνει ξανά. Συνεπώς, ο Ελ Αραμπί είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ως βασικός και εν ολίγοις να γίνει ό,τι και την προηγούμενη διετία, με σαφή διαχωρισμό ρόλων ανάμεσα στους δύο

Αυτό θα είναι και το «κλειδί» για την πρόκριση στη Βουλγαρία.Εφόσον ο Ολυμπιακός βρει γκολ από τους επιθετικούς του, αυτομάτως θα έχει καπαρώσει και μια θέση στα Play-Off του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς

Άρης: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου

Φωτιά Αττική: Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες! Απειλούνται σπίτια!

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Άγιαξ – Ολυμπιακός : Δεν θα το αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ…

Άγιαξ – Ολυμπιακός : Δεν θα το αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ…

Δεν σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό από ότι με τη Λεβερκούζεν κόντρα στον Άγιαξ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το συμβόλαιο φρενάρει Ζαπάτα και Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο φρενάρει Ζαπάτα και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ζαπάτα ως λύση βάθους όμως το υψηλό συμβόλαιό του στην Τορίνο καθορίζει τα πάντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Οδεύουν προς Ρίο Άβε Μάνσα και Κουιαμπάνο

Ολυμπιακός μεταγραφές : Οδεύουν προς Ρίο Άβε Μάνσα και Κουιαμπάνο

Σημαντική ενίσχυση ετοιμάζει η Ρίο Άβε μέσω… Ολυμπιακού με Μάνσα και Κουιαμπάνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί είναι δύσκολο να πάρει τον Κλέιτον από τη Ρίο Άβε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί είναι δύσκολο να πάρει τον Κλέιτον από τη Ρίο Άβε

Ολυμπιακός και Ρίο Άβε έχουν κοινή ιδιοκτησία αλλά είναι... κομματάκι δύσκολο να χάσουν και τους δύο σταρ οι Πορτογάλοι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πρόκληση η απόκτηση επιθετικού

Ολυμπιακός: Πρόκληση η απόκτηση επιθετικού

Ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού και αν μη τι άλλο το προφίλ του έχει... προκλήσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Ζαπάτα που συνδέεται με Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Ζαπάτα που συνδέεται με Ολυμπιακό

Η Tuttosport φέρνει τον Ντουβάν Ζαπάτα στο κάδρο του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο φορ να έχει βαριά ευρωπαϊκή διαδρομή.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Αλιάνζ Μιλάνο 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός – Αλιάνζ Μιλάνο 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός - Αλιάνζ Μιλάνο σε ευρωπαϊκή βραδιά με πίεση από το σερβίς, ένταση στο φιλέ και λεπτομέρειες που κρίνουν σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Σιγά μην άφηνε στη Ρίο Άβε τον Κλέιτον

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σιγά μην άφηνε στη Ρίο Άβε τον Κλέιτον

Πρόκειται για τρομερό επιθετικό, σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ποδόσφαιρο