ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φουλ προπόνηση για τον Σα, υπολογίζεται για Ομόνοια

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς καμία ενόχληση και είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς των πλέι οφ του Champions League
Ολυμπιακός: Φουλ προπόνηση για τον Σα, υπολογίζεται για Ομόνοια

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς κόντρα στην Ομόνοια, με τον Ζοσέ Σα να προπονείται κανονικά και τον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελά!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν ένιωσε καμία ενόχληση στο χέρι, που είχε σπάσει, αρχές Αυγούστου. Και λίγες μέρες πριν την επαναληπτικό με την Γουλβς.

Διαβάστε επίσης – Αγγλικά ΜΜΕ: «Η Νότιγχαμ δίνει Τιάγκο Σίλβα στον Ολυμπιακό»

Ο διεθνής άσος έκανε κανονικά αποκρούσεις σε διάφορες ασκήσεις. Παράλληλα έβγαλε και το πρόγραμμα που κάνουν οι τερματοφύλακες.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη δίνει το πρώτο ματς με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League με τον Ζοσέ Σα να είναι διαθέσιμος.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το Sportime, αναφορικά με το τετ α τετ που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς, ζητώντας του να τον υπολογίζει.

Ο Ζοσέ Σα γύρισε στην Ελλάδα πριν από 9 ημέρες. Ήταν παραμονή του τελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μάλιστα ταξίδεψε αυθημερόν στον Βόλο και είδε από κοντά τον τελικό. Σε μια πρώτη κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, τους τόνισε πως είναι απολύτως καλά.

Δούλεψε με δικό του ειδικό γιατρό, πάνω στο κάταγμα που είχε στον καρπό, Παράλληλα έκανε και ατομικές προπονήσεις, για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Ολυμπιακός: Μέχρι την Τρίτη…

Όλα αυτά φάνηκαν και στις προπονήσεις που έκανε στο Ρέντη, το τελευταίο διάστημα.

Με αποτέλεσμα να προπονηθεί κανονικά την Κυριακή (20/9). Πλέον αν βγάλει το πρόγραμμα την Δευτέρα και την Τρίτη, χωρίς ενοχλήσεις, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει.

Ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται, θα πάει στα ματς με την Ομόνοια, έχοντας ένα ακόμα μεγάλο όπλο στην φαρέτρα του.

Γιατί είναι γνωστό πως ο Ζοσέ Σα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ομάδα. Το έχει αποδείξει σε αυτά τα δύο χρόνια που είναι με την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονήσεις γύρισε και ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός ξεπέρασε πλήρως τον κορονοϊό, που τον άφησε εκτός για περίπου 20 ημέρες.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πως θα ήταν η βαθμολογία αν δεν έδινε ο Μάκελι το πέναλτι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Πως θα ήταν η βαθμολογία αν δεν έδινε ο Μάκελι το πέναλτι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Το πέναλτι που έδωσε ο Μάκελι στις καθυστερήσεις του ΑΕΚ - Ολυμπιακός θα συζητιέται για καιρό, είχε επίπτωση και στη βαθμολογία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σοκαριστική η εικόνα του Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Σοκαριστική η εικόνα του Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι αλλά ακόμα χειρότερη ήταν η παρουσία του Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν προβληματίζεται καν ο Ολυμπιακός, δεν βλέπει το δάσος!

Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν προβληματίζεται καν ο Ολυμπιακός, δεν βλέπει το δάσος!

Αιχμηρός ο Αντώνης Καρπετόπουλος στο σχόλιό του για τον Ολυμπιακό και την παρουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μόνο…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια διαιτησία που δεν χρειαζόταν καν να ασχοληθεί, θεώρησε η Ελένη Λαμπαδαρίου πως ήταν αυτή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, ο Μπενίτεθ πήρε το... πορτοφόλι του Μεντιλίμπαρ και έφυγε από το Καραϊσκάκης με μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα καθαρής τακτικής υπεροχής.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Το ματς διαβάζεται στη λεπτομέρεια, από το βλέμμα του Τζολάκη, ως το γκολ του Ταμπόρδα και τις χαμένες φάσεις που έκριναν την βραδιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Είναι μεγάλο το λάθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ροντινέι στα εξτρέμ και τον Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα έφτασε τις 100 συμμετοχές, αλλά το κλίμα δεν άφησε χώρο για χαμόγελα, μόνο για συνέχιση και δουλειά.

Ποδόσφαιρο