ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί αν φέρει αυτόν τον προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο

Ο ερυθρόλευκος οργανισμός θέλει να δώσει πλέον στην ομάδα την ψυχή που έλειπε τα τελευταία χρόνια.
Ολυμπιακός: Γιατί αν φέρει αυτόν τον προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός: Γιατί αν φέρει αυτόν τον προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο ενώ κατά πολλούς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Πολλά ονόματα ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού την φετινή περίοδο οι ερυθρόλευκοι απέτυχαν σε όλους τους στόχους τους.

Τζεναρο Γκατούζο, Άλφρεντ Σρέντερ και Ντιέγκο Μαρτίνεζ είναι κάποια από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος Ντιέγκο Μαρτίνεζ μάλιστα, με προϊστορία ως παίκτης στον Πιερικό και τον Διαγόρα Ρόδου, ήταν αυτός που άνοιξε την… πόρτα και για άλλους Αργεντίνους, με τον Ολυμπιακό να φέρεται να ενδιαφέρεται για τους επίσης Αργεντίνους Ερνάν Κρέσπο και Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Η στροφή στους Αργεντίνους δείχνει πως ο Ολυμπιακός φεύγει από το έως τώρα μοντέλο των Ισπανών και Πορτογάλων και δεν δείχνει να πιστεύει σε αυτό των Ιταλών (Γκατούζο).

Ειδικά η τρομερή παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, ο οποίος μόλις σε λίγους μήνες κατάφερε να κάνει στην ΑΕΚ αυτό που θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός δηλαδή να ξαναφτιάξει ομάδα για πρωτάθλημα, έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων και τον παράγοντα Αργεντινή για την χώρα καταγωγής του νέου προπονητή και στον ερυθρόλευκο πάγκο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ολυμπιακός: Γιατί αν φέρει αυτόν τον προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο

Και ενώ ο Ερνάν Κρέσπο παίρνει με ευκολία το πρωτάθλημα στο Κατάρ, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε έναν ηλεκτρικό πάγκο, ομάδας με βαριά φανέλα. Στη Σάο Πάολο δεν τα κατάφερε ο Αργεντίνος, πράγμα που δεν περνά απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ένας άνθρωπος που αποχώρησε μετά από οκτώ χρόνια από την Ρίβερ Πλέιτ όπου συνέδεσε το όνομά του με τις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας και την αναμόρφωσή της.

Ο Γκαγιάρδο έχει δεχτεί προτάσεις σχεδόν από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως (τόσο αυτός όσο και ο Κρέσπο) δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Έτσι δεν είναι εύκολο για τις ομάδες που τον θέλουν να δώσουν τα κλειδιά σε έναν προπονητή τύπου Γκαγιάρδο, χωρίς να τον έχουν δει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ακόμα και αν αυτό είναι το ελληνικό.

Ο Αργεντίνος είναι αυτό που λέμε λίρα εκατό. Απίστευτες τεχνικές γνώσεις, επιθετικό ποδόσφαιρο, ολοκληρωτικό, φουλ θέαμα και μέταλλο.

Τι άλλο να ζητήσει μία ομάδα όπως Ολυμπιακός για να κάνει το ριστάρτ.

Ό, τι πιο κοντά στο DNA του Ολυμπιακού κυκλοφορεί αυτή την ώρα εκεί έξω είναι ο 47χρονος Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Θα πειστεί να έρθει στον Ολυμπιακό; Ίσως αν δει τον Ολυμπιακό σαν μία ομάδα κοντά στην ψυχολογία των Αργεντίνων που θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του. Γιατί μία επιτυχημένη παρουσία του υπερπροπονητή Γκαγιάρδο (τον θέλουν Τσέλσι, Λιντς κ.ο.κ.) στον πάγκο του Ολυμπιακού ανοίγει στον Αργεντίνο διάπλατα τις πόρτες για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως έγινε και με τον Σίλβα. Ο οποίος ήρθε, πήρε το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και από τότε έχει γίνει από τα πιο χοτ ονόματα της Premier League.

Την ίδια ώρα η στροφή σε Αργεντίνους δείχνει επίσης ξεκάθαρα πως ο ερυθρόλευκος οργανισμός θέλει να δώσει πλέον στην ομάδα την ψυχή που έλειπε τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές από την ιβηρική (χωρίς να χρειάζεται καν να αλλάξει η… γλώσσα).

πηγή: upopsi.gr

Διαβάστε επίσης:

Νικολακόπουλος: «Φοβάμαι τι θα κάνει ο Ανιγκό στην ενδεκάδα με την ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος – Δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να κρατήσει τον Μπακαμπού

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Γιατί δεν ασχολήθηκε με τον Τάντιτς…

Ολυμπιακός : Γιατί δεν ασχολήθηκε με τον Τάντιτς…

Και για τον Ολυμπιακό έπαιξε η περίπτωση του Ντούσαν Τάντιτς, αλλά υπήρχε ξεκάθαρη προτίμηση σε άλλο παίκτη…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για όσους δεν έχουν δει πώς είναι το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Για όσους δεν έχουν δει πώς είναι το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Είναι μια εμπειρία επιπέδου Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Δημήτρης Καλοσκάμης : Χαμένος ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός…

Δημήτρης Καλοσκάμης : Χαμένος ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός…

Η ΑΕΚ κέρδισε τη μάχη για τον Δημήτρη Καλοσκάμη, προσφέροντας περισσότερα. Ο Ολυμπιακός δεν εκτέθηκε. Ο Παναθηναϊκός όμως, τον είχε και τον έχασε, ναι...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανδρέας Κόρμπος: Το μεγάλο ταλέντο που παρακολουθεί το Big 4

Ανδρέας Κόρμπος: Το μεγάλο ταλέντο που παρακολουθεί το Big 4

Ο Ανδρέας Κόρμπος, αν και μόλις 13ών ετών, απασχολεί τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ : Έτσι πέτυχε την ανατροπή με τον Καλοσκάμη

ΑΕΚ : Έτσι πέτυχε την ανατροπή με τον Καλοσκάμη

Το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ, η υψηλή προσφορά στον Ατρόμητο έφεραν την ανατροπή και τον Καλοσκάμη στην Ένωση…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δημήτρης Καλοσκάμης : Από κλεισμένος στον Ολυμπιακό, τον υπέγραψε η ΑΕΚ!

Δημήτρης Καλοσκάμης : Από κλεισμένος στον Ολυμπιακό, τον υπέγραψε η ΑΕΚ!

Επίσημα ανακοίνωσε τον Καλοσκάμη η ΠΑΕ ΑΕΚ με συμβόλαιο έως το 2030.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Η διαφωνία με τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός : Η διαφωνία με τον Μεντιλίμπαρ

Σπρώχνει σε ένα βαθμό της θέμα της πώλησης του Ορτέγκα ο Ολυμπιακός, δεν είναι στο ίδιος μήκος κύματος ο Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τον παίρνει η Νότιγχαμ γιατί είναι απίθανα τα λεφτά, τον δίνει στον Ολυμπιακό και αλλάζουν τα πάντα

Τον παίρνει η Νότιγχαμ γιατί είναι απίθανα τα λεφτά, τον δίνει στον Ολυμπιακό και αλλάζουν τα πάντα

Η στενή σχέση Ολυμπιακού και Νότιγχαμ, υπό την ομπρέλα της ιδιοκτησίας Μαρινάκη, φέρνει ήδη τις πρώτες εικασίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Η ομάδα που απέρριψε ο Ριβάλντο επειδή του ζήτησε δοκιμαστικό και τον έστειλε Ολυμπιακό!

Η ομάδα που απέρριψε ο Ριβάλντο επειδή του ζήτησε δοκιμαστικό και τον έστειλε Ολυμπιακό!

Η Μπόλτον ήθελε τον Ριβάλντο, αλλά όχι όπως έπρεπε. Του ζήτησαν δοκιμαστικό (!) και ο Βραζιλιάνος απλώς αρνήθηκε. Αντί για Premier League, διάλεξε Πειραιά.

Ποδόσφαιρο