ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γύρισαν οι διεθνείς, off ο Μπενζιά

Όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς...
Ολυμπιακός: Γύρισαν οι διεθνείς, off ο Μπενζιά

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League 1. Το θετικό είναι πως στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη τέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Γύρισαν και οι τελευταίοι διεθνείς που έλειπαν αυτές τις ημέρες από το Ρέντη.

Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Νορβηγία και Σερβία αντίστοιχα. Επιστρέφοντας έτσι στο Ρέντη και στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ποντένσε μέχρι το 2023! (vid)

Έτσι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ με μόλις δύο προπονήσεις με όλους τους παίκτες. Αν και επί της ουσίας μία θα είναι η προπόνηση, από τη στιγμή που την Πέμπτη Ελαμπντελαουί και Μάρκοβιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Εξαιτίας των αγώνων που είχαν δώσει με τις Εθνικές τους ομάδες.

Δεν υπολογίζει στον Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα, εκτός των Λάζαρου, Φορτούνη, εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι άλλος ένας παίκτης. Ο λόγος για τον Γιασίν Μπενζιά.

Ο Αλγερινός μέσος των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα. Ήταν γνωστό πως δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς και κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως η αποστολή των Πειραιωτών πρόκειται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, με μία προπόνηση στο Ρέντη. Μετά από την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Αρκετά χαρούμενος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επιβράβευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά σε ένα φιλόδοξο έργο ανακαίνισης για το City Ground της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου πάνω από τις 50.000 θέσεις, σε ένα project που δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του για το μέλλον του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνιοα όπως τις κατέγραψε το blog της Novibet...

Ποδόσφαιρο
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Οι δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ κάποια στιγμή να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Σε κάθε συζήτηση για αριστερό μπακ και μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννούλης θα είναι στο κάδρο…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά δικό του τον Ταϊρίκ Τζόουνς από την Παρτιζάν και έκλεισε μια από τις πιο κρίσιμες εκκρεμότητες της σεζόν. Μια μεταγραφή ουσίας, που αλλάζει τις ισορροπίες στη γραμμή ψηλών και λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Η πορεία του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φέρνει απουσία Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μέσος της ΑΕΛ, Βασίλης Βαρσάμης!

Ποδόσφαιρο