ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του ματς με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (14/2, 2-2).
Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του ματς με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (14/2, 2-2).

Αχμέντ Χασάν

Για το ματς: «Έχουμε πιθανότητες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έπρεπε να δεχτούμε το δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι δεν πήγε καλά στα τελευταία λεπτά. Νομίζω πως δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις στο Κίεβο. Θα πάμε να παίξουμε με όλη μας την ψυχή για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Ζιλ Ντίας

Για το αποτέλεσμα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε στην Ουκρανία».

Για το τέρμα που σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Είδα την μπάλα στον αέρα, τη σταμάτησα με το πόδι, βρήκα την ευκαιρία να σουτάρω. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Θα ήμουν, όμως, πιο χαρούμενος αν είχε συνδυαστεί με νίκη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του μήνα: «Μόνο το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ σκεφτόμαστε. Θέλουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ για να είμαστε σίγουροι για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Στη συνέχεια θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Θα κάνουμε τώρα τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ».

Κώστας Φορτούνης

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι εμείς, στο δεύτερο αυτοί. Αλλά έτσι όπως πήγε το σκορ, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Να φεύγαμε με τη νίκη. Δεν το κάναμε. Δεχτήκαμε γκολ στο 90′. Συνεχίζουμε. Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο Κίεβο. Είμαστε, όμως, σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος: «Δεν ήταν πλάνο του προπονητή μας. Εμείς ως ομάδα μείναμε λίγο πιο πίσω. Δεν βγήκαμε να βρούμε διαδρόμους στο γήπεδο. Ο αντίπαλος πήρε την μπάλα και είχε κατοχή. Ήταν λίγο ατυχία που σκόραραν στο τέλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την Ντιναμό Κιέβου: «Είναι μία ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά. Έχουν καλούς παίκτες. Προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Πιστεύω πως ως ομάδα και ως παίκτες είμαστε καλύτεροι. Θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Κώστας Τσιμίκας

Για τον επαναληπτικό: «Εμείς θα το δούμε σαν τελικό την Πέμπτη. Θα πάμε όπως σε κάθε ματς να δώσουμε τα πάντα και ευελπιστώ να πάρουμε την πρόκριση. Δείξαμε ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο τέλος πληρώνουμε τα δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν θεωρεί πως η Ντιναμό είναι, πλέον, το φαβορί: «Όχι, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Και η Ντιναμό έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω, όμως, πως εμείς ως σύνολο είμαστε πιο ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ότι η ομάδα γύρισε πιο πίσω στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν ένα από τα λάθη αυτά που κάναμε. Τώρα ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη βασική 11άδα τον Ελ Κααμπί και ο Μεντιλίμπαρ καταστρώνει πλάνα με τον Ταρέμι στην αρχή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θέλει Τσάπρα ο Ολυμπιακός – Βέβαιοι πως είναι ο νέος Τοροσίδης

Θέλει Τσάπρα ο Ολυμπιακός – Βέβαιοι πως είναι ο νέος Τοροσίδης

Ο Τσάπρας έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού και οι συγκρίσεις με τον Τοροσίδη δεν γίνονται τυχαία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάει καλοκαίρι για Μουζακίτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάει καλοκαίρι για Μουζακίτη

Ο Μουζακίτης παραμένει στο ευρωπαϊκό ραντάρ και το καλοκαίρι δείχνει ως το πιθανό σημείο καμπής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Μπελάς η Ρέιντζερς – Θέλει τέσσερις βαθμούς για να είναι σίγουρος

Ολυμπιακός : Μπελάς η Ρέιντζερς – Θέλει τέσσερις βαθμούς για να είναι σίγουρος

Πέρα από τα ρέστα του για το Champions League ο Ολυμπιακός, η Ρέιντζερς τον έχει στρεσάρει και για την επόμενη διοργάνωση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Μαρινάκης επιμένει για Αντρέ Λουίζ παρά τις απαιτήσεις

O Μαρινάκης επιμένει για Αντρέ Λουίζ παρά τις απαιτήσεις

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση Αντρέ Λουίζ με τον Μαρινάκη να δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Κλειδωμένη η ενδεκάδα που έχει ο Μεντιλίμπαρ στο μυαλό του για τη Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός : Κλειδωμένη η ενδεκάδα που έχει ο Μεντιλίμπαρ στο μυαλό του για τη Λεβερκούζεν

Έχει αποφασίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Γυρίζει άρον άρον ο Ελ Κααμπί – Στην Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ – Παίζει με Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός: Γυρίζει άρον άρον ο Ελ Κααμπί – Στην Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ – Παίζει με Λεβερκούζεν

Ο Ελ Κααμπί αγωνίστηκε για 80 λεπτά στον τελικό της Ραμπάτ που κρίθηκε στην παράταση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει στην περίπτωση του Λορέντσο Λούκα για τη θέση του επιθετικού, που είχε ακουστεί ο Ταρεμί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στους τρεις Νιγηριανούς που ανέβασαν μετοχές μετά το AFCON και ο Μπρούνο

Στους τρεις Νιγηριανούς που ανέβασαν μετοχές μετά το AFCON και ο Μπρούνο

Το AFCON λειτούργησε ξανά ως βιτρίνα και για κάποιους Νιγηριανούς ως εισιτήριο για το επόμενο βήμα.

Ποδόσφαιρο