ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η λίστα που θα δείξει πολλά για το ρόστερ

Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν είναι πλέον στο μυαλό όλων. Την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα ταξιδέψει για την Τσεχία, όπου μια μέρα μετά θα δώσει το πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Μάλιστα, σήμερα το βράδυ λήγει η προθεσμία για να σταλεί στην UEFA η λίστα των παικτών που...
Ολυμπιακός: Η λίστα που θα δείξει πολλά για το ρόστερ

Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν είναι πλέον στο μυαλό όλων. Την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα ταξιδέψει για την Τσεχία, όπου μια μέρα μετά θα δώσει το πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Μάλιστα, σήμερα το βράδυ λήγει η προθεσμία για να σταλεί στην UEFA η λίστα των παικτών που θα χρησιμοποιηθούν στα συγκεκριμένα ματς. Βέβαια, δεν είναι δεσμευτική για τους επόμενους αγώνες στα προκριματικά, είτε αυτά θα συνεχίσουν να είναι για το Champions League, είτε για το Europa League. Δεσμευτική θα είναι η λίστα σε φάση των ομίλων των δύο διοργανώσεων, που αν περάσει ο Ολυμπιακός θα τη στείλει την 1η Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τους 22 που θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με την Πλζεν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα επισημοποιήσει σήμερα τα ονόματα.

Αυτή η λίστα, ωστόσο, θα δείξει κατά πολύ και τις διαθέσεις του για το ρόστερ που θα έχει μαζί του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά και θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις, αφού θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, ενώ αναμένονται και πωλήσεις. Σε μια πρώτη εικόνα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τις διαθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Οι τραυματίες Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς θα είναι εκτός.

Από εκεί και πέρα ο Ούγκο Κάιπερς έχει χάσει το παιχνίδι και οδεύει προς δανεισμό. Προς αποχώρηση είναι και ο Φράνκο Σολδάνο, που δεν αποκλείεται να πουληθεί κιόλας. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Γιάννης Μασούρας. Μπορεί να έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά, αλλά μπροστά του είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Βασίλης Τοροσίδης. Δύσκολα να βρει θέση στη λίστα και ο Μάρκοβιτς, αφού θα γυρίσουν οι Μεριά, Σισέ.

Πάντως, ο νεαρός Σέρβος έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Αυτοί που μένουν σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Φορτούνης και οι Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς που προέρχονται από τραυματισμό, καθώς και ο Κάιπερς που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Από εκεί και πέρα μένουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Τζολάκης, Σιαμπάνης, Ομάρ, Τοροσίδης, Κούτρης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρας, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ραντζέλοβιτς.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Στόλισε τον Μπιανκόν και ο Κώστας Νικολακόπουλος

Στόλισε τον Μπιανκόν και ο Κώστας Νικολακόπουλος

Δεν άντεξε και ο Κώστας Νικολακόπουλος και τα… έψαλλε στον Ζουλιάν Μπιανκόν για όσα δεν έκανε στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για το Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν (vid)

Όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για το Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν (vid)

Το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης και την ήττα του Ολυμπιακού 0-2 από τη Λεβερκούζεν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Αυτοί δεν πρέπει να παίξουν στη ρεβάνς…

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Αυτοί δεν πρέπει να παίξουν στη ρεβάνς…

Δύο παίκτες που ήταν βασικοί με τον Ολυμπιακό και πήραν πολύ χαμηλό βαθμό στο ματς με τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άτυχος ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν και τώρα Παναιτωλικός ενώ μεγαλώνει το αρνητικό σερί

Άτυχος ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν και τώρα Παναιτωλικός ενώ μεγαλώνει το αρνητικό σερί

Έχει... ξεχάσει ο Ολυμπιακός τη θα πει νίκη αλλά τουλάχιστον στα νοκ άουτ του Champions League αυτό το λες και δικαιολογημένο ως έναν βαθμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο Πιρόλα έγινε αλλαγή γιατί ζαλιζόταν…

Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο Πιρόλα έγινε αλλαγή γιατί ζαλιζόταν…

Το τεχνικό επιτελείο δεν ρίσκαρε και αποφάσισε την αντικατάστασή του για λόγους υγείας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να προσθέσει βαθμούς...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο 12ος παίκτης που τρέχει για όλους και για όλα

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο 12ος παίκτης που τρέχει για όλους και για όλα

Βρίσκεται σε κάθε ματς του Ολυμπιακού δίνοντας λύσεις στα ακόμη και στα πιο δύσκολα, παίρνοντας ταυτόχρονα όλη την ευθύνη στην πλάτη του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν 0-2: Την πάτησε όπως με την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά τέλος η Ευρώπη

Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν 0-2: Την πάτησε όπως με την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά τέλος η Ευρώπη

Ένα λάθος του Ταρέμι στην επίθεση ήταν αρκετό για να βγει στην κόντρα η Λεβερκούζεν, να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν : Δεν είναι επιπέδου Champions League στόπερ ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν : Δεν είναι επιπέδου Champions League στόπερ ο Μπιανκόν

Βασική αιτία που ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά από τη Λεβερκούζεν είναι ο Ζουλιάν Μπιανκόν.

Ποδόσφαιρο