ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι και 50 εκατομμύρια μπορεί να φτάσει το πακέτο της Μπράιτον για Κωστούλα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δει το πακέτο της Μπράιτον για τον Κωστούλα να φτάνει ακόμα και στα 50 εκατομμύρια ευρώ
Ολυμπιακός: Μέχρι και 50 εκατομμύρια μπορεί να φτάσει το πακέτο της Μπράιτον για Κωστούλα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δει το πακέτο της Μπράιτον για τον Κωστούλα να φτάνει ακόμα και στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Είναι τρελό. Για Έλληνα παίκτη. Κι όμως. 

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως μπορούν σε βάθος χρόνου να αποκομίσουν ακόμα και τόσα χρήματα από το deal που θα γίνει με τους «γλάρους».

Σε αυτό το πακέτο θα πρέπει να υπολογιστούν αρκετοί παράμετροι. Τα net χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός. Το ποσοστό μεταπώλησης. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο 10%. Άλλες πηγές ανεβάζουν αυτό το ποσοστό στο 15%.

Συν σε όλα αυτά και ορισμένα καλά μπόνους που μπαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Μπόνους που αφορούν από τις προσωπικές επιδόσεις του παίκτη (γκολ, ασίστ κ.ά) μέχρι την επίτευξη στόχων της ομάδας. Ευρωπαϊκή συμμετοχή, είσοδος σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Champions League και άλλα.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως πρόκειται για το μεγαλύτερο deal που έχει γίνει από Ελληνική ομάδα. Και για Έλληνα παίκτη. Ξεπερνά ακόμα και αυτό του Μανωλά, που όμως είχε γίνει από τη Ρόμα στη Νάπολι. Τότε η μεταγραφή είχε ξεπεράσει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά, που θα κρίνει πολλά, πόσο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ο Ρέτσος κάνει την χρονιά του φέτος στον Ολυμπιακό, όμως δεν γίνεται να το... βγάλει μόνος του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Τον τελευταίο καιρό, οι συνεχόμενες ήττες έχουν βάλει τους ανθρώπους της Ρίο Άβε σε... δεύτερες σκέψεις.

Ποδόσφαιρο
Πόλο: Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - Ραντίτσκι στο LEN Champions League, ματς δύναμης και τακτικής, με άμυνες και σωστές επιλογές να κρίνουν ρυθμό και αποτέλεσμα.

Πόλο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πλέον πως έχει θέμα με τους δύο επιθετικούς, ο πιο σημαντικός λόγος που παίζουν Ελ Κααμπί, Ταρέμι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Θετικά είναι τα νεότερα γύρω από την κατάσταση του Λορέντσο Πιρόλα καθώς στον Ολυμπιακό βλέπουν τον Ιταλό αμυντικό να μπαίνει σταδιακά στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με χρηματικό πρόστιμο και χωρίς περαιτέρω αγωνιστική ποινή έκλεισε η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως το ποδόσφαιρο σπάνια είναι μονοδιάστατο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το διαχρονικό πρόβλημα του Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Το διαχρονικό πρόβλημα του Μεντιλίμπαρ

Το πρόβλημα που έχει ο Μεντιλίμπαρ και δείχνει και τη διάθεση να το δουλέψει.

Ποδόσφαιρο