ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει «δώρο» από την Φενέρμπαχτσε

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στη συνέντευξη Τυπου πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να νικήσει την Αντβέρπ και περιμένει να κάνει το ίδιο η Φενέρμπαχτσε στο άλλο ματς του ομίλου για να πάρουν την πρώτη θέση.
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει «δώρο» από την Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στην Αντβέρπ (19:45/Cosmote Sport 3) και όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς ευελπιστεί και σε νίκη της Φενέρμπαχτσε στο άλλο ματς.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πρώτη θέση στον όμιλο του και θα περάσει απευθείας στους «16» του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως είναι έντιμοι στην Φενέρμπαχτσε.

«Πρώτα κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι. Να πάρουμε τη νίκη. Μετά από εκει πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε θα νικήσει την Άιντραχτ. Γνωρίζω το τεχνικό τιμ της τουρκικής ομάδας. Είναι άνθρωποι με αξιοπρέπει και θα κάνουν τα πάντα να πάρουν τη νίκη».

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει αν η Αντβέρπ θα παίξει με αλλαγές.

«Ξέρετε πως ένας παίκτης που δεν παίζει πολύ είναι πιο επικίνδυνος. Γιατί θέλει να αποδείξει. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε την Αντβέρπ δυνατή. Κάτι που έγινε και στο Καραϊσκάκη. Θα είναι ένα ωραίο και ανοικτό παιχνίδι», επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου είχε και ερώτηση για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Και την τρομερή αλλαγή του προς το καλύτερο.

«Γνώριζα πολύ καλά τον Όλεγκ και δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι θα συμβεί. Ήταν μία νέα πραγματικότητα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ξέραμε ότι θα έβρισκε την απόδοσή του. Δεν είχα αμφιβολία ούτε για τις ικανότητες, ούτε για τον επαγγελματισμό του», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε άλλο μέρος των δηλώσεων του ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και για την εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ. Που ήταν ίσως η καλύτερη για φέτος. Και είπε ξανά αυτό που δήλωσε πριν καιρό. Να κάνουν όλοι υπομονή γιατί η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται και περιμένει να έχει συνέχεια με στην Αμβέρσα την Πέμπτη.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κοντά στην Πάρμα ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα

Κοντά στην Πάρμα ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα

Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα πέρασε από τη λίστα της Ίντερ και πλέον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ποιος θα παίξει φορ αν χρειαστεί αφού έχει μείνει μόνο ο Ταρέμι στην αποστολή με ΑΕΚ;

Ολυμπιακός: Ποιος θα παίξει φορ αν χρειαστεί αφού έχει μείνει μόνο ο Ταρέμι στην αποστολή με ΑΕΚ;

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό επιθετικό στην αποστολή τον Ταρέμι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ρίο Άβε πούλησε τον Αντρέ Λουίζ φθηνότερα στον Ολυμπιακό

Η Ρίο Άβε πούλησε τον Αντρέ Λουίζ φθηνότερα στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό έκλεισε με χαμηλότερο ποσό από την πρόταση της Μπενφίκα σύμφωνα με πορτογαλικά ρεπορτάζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κλέιτον υπολογίζεται για τον Αστέρα στον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον υπολογίζεται για τον Αστέρα στον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον θα παίξει με Αστέρα - Φόβοι για μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας του Ελ Κααμπί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γιάρεμτσουκ ζήτησε να φύγει άμεσα για τη Λιόν

Ο Γιάρεμτσουκ ζήτησε να φύγει άμεσα για τη Λιόν

Ολυμπιακός: Γιατί δεν μένει ο Γιάρεμτσουκ για το ματς με την ΑΕΚ;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κλέιτον έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Έριξε την βόμβα Κλέιτον ο Ολυμπιακός και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρίο Άβε έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Ακόμα και τώρα, που ο Ελ Κααμπί γύρισε από το Κόπα Άφρικα, δεν έχει γίνει το ραντεβού των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του παίκτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Έκανε ένεση για να παίξει με τον Άγιαξ καθώς δύο (2) μυϊκοί τραυματισμοί τον ταλαιπωρούσαν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα από τα Σπάτα με 2 3 απέναντι στην ΑΕΚ παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Super League K19.

Ποδόσφαιρο