ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ορίστε άμεσα τον τελικό – Απόφαση λαθραίων συμφερόντων

Οι Πειραιώτες πέρασαν στην αντεπίθεση και καλεί την ελληνική κυβέρνηση και τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ να παρέμβουν για την άμεση διεξαγωγή του αγώνα
Ολυμπιακός: Ορίστε άμεσα τον τελικό – Απόφαση λαθραίων συμφερόντων

Ο Ολυμπιακός ήταν δεδομένο πως δεν άφηνε έτσι απλά το θέμα με τον τελικό του κυπέλλου, τονίζοντας να οριστεί άμεσα, ενώ έκανε λόγο για απόφαση όνειδος λαθραίων συμφερόντων.

Διαβάστε επίσης – Χούμπελ: «Τελικός κυπέλλου μέχρι 3/8 – Όχι σε αναδιάρθρωση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεπερνώντας κάθε όριο ανοχής, έκανε πράξη αυτό που αρχικά φαινόταν ως ένα διεστραμμένο σενάριο.

Όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019/2020 στις 30 Αυγούστου, 28 ολόκληρες ημέρες μετά τη φυσική ολοκλήρωση της σεζόν πανευρωπαϊκά στις 2 Αυγούστου (καθώς στις 3 Αυγούστου δηλώνονται οι ομάδες για τις διοργανώσεις της UEFA) και 12 ημέρες πριν από τη σέντρα του νέου Πρωταθλήματος 2020-2021!!!

Ο – ήδη προαναγγελθείς – ορισμός δεν γελοιοποιεί απλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κυρίως αλλοιώνει την ακεραιότητα της κορυφαίας διοργάνωσης της ΕΠΟ καθώς η μεταγραφική περίοδος αρχίζει στις 3/8 και έτσι στις 30/8 τα ρόστερ των ομάδων δεν θα είναι τα ίδια με αυτά που αγωνίστηκαν κατά τη σεζόν 2019/2020, μέρος της οποίας είναι και η διοργάνωση του Κυπέλλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος διεξαγωγής των υπολειπόμενων για τη σεζόν 2019/2020 αγώνων του Europa League και του Champion League, των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στις συμμετέχουσες ομάδες κατά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2020.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήδη από 19 Ιουλίου πρότεινε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 27 ή 28 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, η ΕΠΟ έρχεται σήμερα να ορίσει τον αγώνα στον εν λόγω γήπεδο ένα μήνα μετά!!! Χωρίς καν να αιτιολογήσει την προδήλως παράνομη και παράλογη απόφαση της.

Είναι ντροπή το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι αιχμάλωτο λαθραίων συμφερόντων, που δεν διστάζουν να το διασύρουν διεθνώς για να εξυπηρετούν τις ανοίκειες σκοπιμότητές τους.

Όμως οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες, UEFA/FIFA αλλά και η ελληνική Κυβέρνηση με τους αρμόδιους Υπουργούς δεν πρέπει να επιτρέψουν αυτό το όνειδος.

Τους καλούμε να παρέμβουν τώρα ώστε να αλλάξει η απόφαση των «απαίδευτων συμβούλων» που αντί να προάγουν το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα και να ορίσουν τον τελικό όπως προστάζει η ποδοσφαιρική λογική τις αμέσως επόμενες ημέρες και σε κάθε περίπτωση πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η απάθεια μπροστά στη διαφθορά δημιουργεί συνενοχή.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μένει… λιμάνι ο Γιαζιτσί – Σαφές μήνυμα παραμονής από τον Τούρκο μαέστρο – Όμως έρχεται η κρίσιμη περίοδος

Μένει… λιμάνι ο Γιαζιτσί – Σαφές μήνυμα παραμονής από τον Τούρκο μαέστρο – Όμως έρχεται η κρίσιμη περίοδος

Δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του στον Πειραιά και να «υπηρετήσει» με συνέπεια τον ρόλο του στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Έσκασε η περίπτωση Ντόλαν και ο παίκτης αρέσει

Ολυμπιακός: Έσκασε η περίπτωση Ντόλαν και ο παίκτης αρέσει

Ο Άγγλος άσος, με αποτίμηση στα 7 εκατομμύρια ευρώ, έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Πιθανό το σενάριο να δοθεί στον Αστέρα Τρίπολης ο Καλογερόπουλος, αλλά είναι μια ιστορία του Αυγούστου…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Σιπιόνι έσπασε τα κοντέρ – Έτριβαν τα μάτια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στα εργομετρικά

Ο Σιπιόνι έσπασε τα κοντέρ – Έτριβαν τα μάτια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στα εργομετρικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βγήκαν τα εισιτήρια για το Ουνιόν Βερολίνου – Ολυμπιακός

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Ουνιόν Βερολίνου – Ολυμπιακός

Το φιλικό θα γίνει στο στάδιο An der Alten Försterei του Βερολίνου, στις 16:30.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μίγια με ρήτρα-φωτιά: Ο Μεντιλιμπάρ πιέζει, η Χετάφε αντιστέκεται

Μίγια με ρήτρα-φωτιά: Ο Μεντιλιμπάρ πιέζει, η Χετάφε αντιστέκεται

Ο Μίγια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο παίκτης που στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα ρίξει τα τσιμέντα και παλεύουν για τη μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα ρίξει τα τσιμέντα και παλεύουν για τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός θέλει τη μεταγραφή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Δεν θα κωλώσει ο Μεντιλίμπαρ με Πνευμονίδη…

Ολυμπιακός : Δεν θα κωλώσει ο Μεντιλίμπαρ με Πνευμονίδη…

Δεν το έχει σε τίποτε ο Μεντιλίμπαρ να λανσάρει στη βιτρίνα των εξτρέμ του Ολυμπιακοπύ τον Σταύρο Πνευμονίδη αν δεν έρθει παίκτης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν πέρασε στον Ολυμπιακό ο Σιφουέντες από τον Άρη, αλλά…

Δεν πέρασε στον Ολυμπιακό ο Σιφουέντες από τον Άρη, αλλά…

Άρεσε στον Ολυμπιακό και σε άλλη ελληνική ομάδα ο Χοσέ Σιφουέντες, αλλά η περίπτωσή του σε πρώτη φάση δεν προχωράει…

Ποδόσφαιρο