ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καλυτερα να ήταν κεκλεισμένων των θυρών – Ρεζιλίκι

Το 0-4 που έγινε 2-4 στο γήπεδο Καραϊσκάκης ήταν ένα παιχνίδι που δυστυχώς για τον Ολυμπιακό θα καταγραφεί στην ιστορία ως μία μεγάλη ήττα.
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καλυτερα να ήταν κεκλεισμένων των θυρών – Ρεζιλίκι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καλυτερα να ήταν κεκλεισμένων των θυρών το παιχνιδι στη μεγάλη και επικοινωνιακά ήττα των ερυθρόλευκων.

Το 0-4 που έγινε 2-4 στο γήπεδο Καραϊσκάκης ήταν ένα παιχνίδι που δυστυχώς για τον Ολυμπιακό θα καταγραφεί στην ιστορία ως μία μεγάλη ήττα για τους ερυθρόλευκους, από τις πιο βαριές στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή ακόμα στις καλές εμφανίσεις της ομάδας των ερυθρόλευκων μέχρι το βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου (σ.σ. έως τότε αήττητος στο πρωτάθλημα).

Εκεί, ήταν που ήρθε ο ΠΑΟΚ, μετά από την χειρότερη εμφάνισή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνστική να «σοκάρει» τους πάντες στο Καραϊσκάκης και να παίρνει μία μεγάλη, καθαρή νίκη σε βάρος των ερυθρόλευκων.

Ή το ξεχνάει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, μαθαίνει από τα λάθη του ο Μαρτίνεθ και προχωράει ή κάνει πισωγύρισμα μεγάλο σε μία μεταβατική χρονιά για τους ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καλυτερα να ήταν κεκλεισμένων των θυρών

Συμπέρασμα πρώτο: Ο Ολυμπιακός δεν έγινε Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεται να προσπαθεί πολύ σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός Ελλάδας για να πετύχει τους στόχους του.

Συμπέρασμα δεύτερο: Ο Μαρτίνεθ πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί στα ντέρμπι να παίζει με τον Κίνι. Δεν μπορεί ο Ισπανός να στηρίξει το παιχίνιδι των ερυθρόλευκων.

Συμπέρασμα τρίτο: Χρειάζεαι η άμεση ενεργοποίηση του Ρίτσαρντς, ο οποίος μπορεί να δίνει λύσεις αμυντικά και στην ανάπτυξη των ερυθρόλευκων όταν δεν μπορεί να το κάνει ο Ροντινέι.

Συμπέρασμα τέταρτο: Ο Ελ Κααμπί είνα σκασμένος, θέλει ανάσες και καλύτερα να μην ξεκινούσε με τον ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα πέμπτο: Παραμένει καταλυτικός για τον Ολυμπιακό ο Έσε. Άλλη ομάδα οι ερυθρόλευκοι χωρίς τον Αργεντίνο ή όταν ο 22χρονος δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Συμπέρασμα έκτο: Ο Σκάρπα χρειάζεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις.

Συμπέρασμα έβδομο: Κανείς δεν θα χαριστεί στον Ολυμπιακό και καμιά ομάδα δεν θα κάτσει να χάσει στο Καραϊσκάκης.

Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την σημαντική νίκη που πέτυχε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το Twitter «τελείωσε» τον Μαρτίνεθ!

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπρνιτς

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα αγαπώ και με απασχολούν καθημερινά - τον Ολυμπιακό, τον στίβο και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιβεβαίωση Sportime – Ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση για Αντίνο – Κατάλαβε πως θέλει εξτρέμ

Επιβεβαίωση Sportime – Ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση για Αντίνο – Κατάλαβε πως θέλει εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός προχωρά αποφασιστικά για την απόκτηση του 19χρονου Αντίνο από τη Γοδόι Κρουζ ανεβάζοντας την προσφορά και έχοντας το «ναι» του παίκτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νάπολι – Ολυμπιακός: Ο Λιατσικούρας δεν είναι απλή υπόθεση

Νάπολι – Ολυμπιακός: Ο Λιατσικούρας δεν είναι απλή υπόθεση

Ο 18χρονος Αργύρης Λιατσικούρας ξεχώρισε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι δείχνοντας δυναμισμό, τεχνική και ωριμότητα που προμηνύουν λαμπρό μέλλον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Κάτι λείπει στα σέντερ μπακ – Στη φάση του 2-0 όλα τα λάθη μαζί ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Κάτι λείπει στα σέντερ μπακ – Στη φάση του 2-0 όλα τα λάθη μαζί ο Ολυμπιακός

Η ήττα 2-1 από τη Νάπολι ανέδειξε αδυναμίες στα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, με τον Ρέτσο να έχει ευθύνη και στα δύο γκολ, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης στην άμυνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νάπολι – Ολυμπιακός: Κάτι λείπει στα εξτρεμ

Νάπολι – Ολυμπιακός: Κάτι λείπει στα εξτρεμ

Ο Ολυμπιακός έδειξε κενά στα εξτρέμ στη φιλική ήττα 2-1 από τη Νάπολι και αναμένεται να κινηθεί για ενίσχυση ενόψει της απαιτητικής League Phase του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νάπολι – Ολυμπιακός 2-1: Με τρεις ευκαιρίες δύο γκολ για τους Ιταλούς

Νάπολι – Ολυμπιακός 2-1: Με τρεις ευκαιρίες δύο γκολ για τους Ιταλούς

Πρώτη ήττα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Η Νάπολι νίκησε 2-1 με Πολιτάνο και Λούκα, ο Τσικίνιο μείωσε στο 90′. Σκληρό ματς στην Ιταλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Νάπολι – Ολυμπιακός 1-0 ημίχρονο : Τα προβλήματα Ορτέγκα με Πολιτάνο και η ευκαιρία του Ελ Κααμπί

Νάπολι – Ολυμπιακός 1-0 ημίχρονο : Τα προβλήματα Ορτέγκα με Πολιτάνο και η ευκαιρία του Ελ Κααμπί

Πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός από τη Νάπολι στο ημίχρονο της μεταξύ τους φιλικής αναμέτρησης. Το γκολ ο Πολιτάνο, ευκαιρία με Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Νάπολι : Κόκκινη κάρτα το μαρκάρισμα του Ντε Μπρόιν στον Πνευμονίδη

Ολυμπιακός – Νάπολι : Κόκκινη κάρτα το μαρκάρισμα του Ντε Μπρόιν στον Πνευμονίδη

Πολύ άσχημη προβολή του Κέβιν Ντε Μπρόιν στον Σταύρο Πνευμονίδη, σήκωνε αποβολή από την αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Νάπολι : Γιατί ξανά ο Ροντινέι εξτρέμ… (update)

Ολυμπιακός – Νάπολι : Γιατί ξανά ο Ροντινέι εξτρέμ… (update)

Κλασικά ο Ροντινέι σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό αντί να παίξει δεξί μπακ, πήρε θέση στην ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ σαν εξτρέμ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Νάπολι : Μεγάλο boost ο Μεντιλίμπαρ στον Μπότη!

Ολυμπιακός – Νάπολι : Μεγάλο boost ο Μεντιλίμπαρ στον Μπότη!

Ο Μεντιλίμπαρ δίνει ακόμα μία φορά φανέλα βασικού στον Μπότη, για το φιλικό κόντρα στη Νάπολι

Ποδόσφαιρο