ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πέμπτη στην Πολωνία ο Σεμέδο

Ο Πορτογάλος στόπερ δεν προλάβαινε να ταξιδέψει την Τετάρτη για το Γκνιεβίνο , όπου βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή
Ολυμπιακός: Πέμπτη στην Πολωνία ο Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική βόμβα. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μια τεράστια κίνηση. Μάλιστα την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Πολωνία.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι και σήμερα στην Αθήνα. Είχε άλλωστε μια γεμάτη μέρα, με τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο χρόνος ήταν πιεσμένος για να βρεθεί πτήση που θα τον πήγαινε στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει πως και πως. Και θα τον έχει από την Πέμπτη κοντά του. Είναι δεδομένο πως δεν θα προλάβει την αυριανή πρωινή προπόνηση. Στην απογευματινή όμως θα δώσει κανονικά το παρών.

Όλο το διάστημα που περίμενε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, έκανε ατομικές προπονήσεις.

Ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα με δικό του γυμναστή για να μην χάσει έδαφος.

Βέβαια όλα αυτά θα φανούν και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, που έκανε το πρωί.

Φυσικά και σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι δυο τους άλλωστε μιλούσαν συχνά, όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ολοκληρώσει μια δύσκολη μεταγραφή, υλοποιώντας την επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή.

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Είναι ένα σκαλοπάτι για να μπορέσει να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

Μπορεί ακόμα και να «χτυπήσει» την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του Ζοσέ Σα. Που κατάφερε να βρει θέση στους κληθέντες του Φερνάντο Σάντος, στα τελευταία ματς της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο 25χρονος άσος διαθέτει τεράστια προσόντα και το έχει αποδείξει. Δεν ήταν τυχαίο που Πόρτο, Μπενφίκα, αλλά και Μπράγκα έδειξαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

Κάτι που δίνει περισσότερα «παράσημα» στην κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός. Ο οποίος πέρασε και πολλά εμπόδια μέχρι να τον φέρει στην Ελλάδα.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απίστευτο το κόψιμο του Πιρόλα στο κεφάλι – Έβγαλε την γάζα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτο το κόψιμο του Πιρόλα στο κεφάλι – Έβγαλε την γάζα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Tράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο για το γκολ του αλλά και για το εμφανές σημάδι στο μέτωπο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Πρώτος πάλι ο Ολυμπιακός

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Πρώτος πάλι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 50 βαθμούς με την ΑΕΚ σε απόσταση ενός πόντου και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στη μάχη της κορυφής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ελ Κααμπί ενώ δεν βοηθά και ο μήνας

Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ελ Κααμπί ενώ δεν βοηθά και ο μήνας

Άλλη μία συνθήκη που κάνει πιο δύσκολο το φορμάρισμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0: Μαγικός Νασιμέντο και τα γκολ Πιρόλα και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0: Μαγικός Νασιμέντο και τα γκολ Πιρόλα και Γιαζίτσι

Το 1-0 έκανε ο Λορέντσο Πιρόλα με κεφαλιά, παρά το δεμένο του κεφάλι και τα ράμματα και το 2-0 ο Τούρκος μετά από μαγική ενέργεια Νασιμέντο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νασιμέντο: Ο νεαρός Πορτογάλος έδειξε πως πρέπει να παίζει

Νασιμέντο: Ο νεαρός Πορτογάλος έδειξε πως πρέπει να παίζει

Ο νεαρός Πορτογάλος, που βρέθηκε λίγο πριν τον δανεισμό του στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, είναι αυτός που μπορεί να κάνει... άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λορέντσο Πιρόλα: Πρώτο γκολ με κεφαλιά για τον Πιρόλα με ράμματα στο δεμένο του κεφάλι

Λορέντσο Πιρόλα: Πρώτο γκολ με κεφαλιά για τον Πιρόλα με ράμματα στο δεμένο του κεφάλι

Ο Πιρόλα έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καθαρό 4-0 για την Κ19 του Ολυμπιακού

Καθαρό 4-0 για την Κ19 του Ολυμπιακού

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε 4-0 τον Παναιτωλικό για τη Super League με δύο γκολ του Σαντή και κυριαρχική εμφάνιση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ελ Κααμπί και την εξέλιξη της υπόθεσης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ και αυτό δείχνει πως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ και αυτό δείχνει πως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά

Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ σε σχέση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ποδόσφαιρο