Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την απόκτηση ταλέντων και μετά τον Φαντιγκά ετοιμάζεται να κλείσει και τον Ντιμπί Κεϊτά που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τον Φαντιγκά ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να αποκτήσει και τον Ντιμπί Κεϊτά που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την απόκτηση ταλέντων και μετά τον Φαντιγκά ετοιμάζεται να κλείσει και τον Ντιμπί Κεϊτά που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι επενδύσεις δεν σταματούν και ο Ολυμπιακός πάει να αποκτήσει και τον Ντιμπί Κεϊτά από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δίνοντας συνέχεια σε αυτό που προέκυψε με τον Φαντιγκά.

Σε δύο κινήσεις που αφορούν το μέλλον τους προχωρούν οι «ερυθρόλευκοι» και με συνοπτικές διαδικασίες. Οι οποίες έχουν αφρικανικές ρίζες, ενώ παρακολουθούν και τον Καρίμ Κονατέ.

Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο. Και από το 2016 πέρασε σε αυτές της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην παρούσα φάση είναι μέλος της ομάδας Κ19 των Μαδριλένων.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει από το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλείσει τον Ντιμπί Κεϊτά. Ο οποίος γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας, αλλά η καταγωγή του είναι από το Μάλι.

Πρόκειται για έναν ακόμα παίκτη που αποτελεί εισήγηση των Φρανσουά Μοντέστο, Κριστιάν Καρεμπέ, Ζοσέ Ανιγκό. Το σκάουτινγκ που έγινε ανέφερε πως είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Και ο Καρεμπέ με τις διασυνδέσεις που έχει με την Ρεάλ Μαδρίτης, πάει να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο θέμα.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν για να αποκτηθεί ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ. Σε αντίθεση με τον Φαντιγκά, που είναι στην Ελλάδα. Και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ενημερώσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του.

Οι επενδύσεις σε ταλέντα από την Αφρική συνεχίζονται. Όπως έχει αναφέρει το Sportime οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει για τα καλά το βάρος προς τα μαύρα διαμάντια. Είτε αυτά προέρχονται απευθείας από την συγκεκριμένη ήπειρο. Είτε έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη και ακόμα δεν έχουν κάνει το ξεπέταγμα τους.

Το δίκτυο που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ μεγάλο, με συνεργάτες σε πολλές χώρες. Που καθημερινά δίνουν reports για νεαρούς παίκτες και όχι μόνο. Στην συνέχεια γίνονται αξιολόγηση και συστηματική παρακολούθηση.