ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Φορτούνης – Τι περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Φορτούνης έστειλε θετικό μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς με το πλάνο της επιστροφής του να έχει οριστικοποιηθεί.
Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Φορτούνης – Τι περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα σε όλη την διάρκεια της σεζόν, ανάμεσα τους και ο Κώστας Φορτούνης, που ωστόσο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, όπως περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πέρασαν 6,5 μήνες για να μπορέσει ο Φορτούνης να κάνει μια κανονική προπόνηση. Έστω μέρος αυτής. Το έκανε στο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας (24/1), όσο μπορούσε βέβαια, αφού το χιόνι κάλυπτε και το προπονητικό κέντρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον ήθελε στην δράση καιρό τώρα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό.

Ξέρει πόσα πολλά θα του πρόσφερε, ειδικά σε μια σεζόν, όπου οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους. Θέλουν το κάτι παραπάνω, που θα τους βοηθήσει. Αυτό μπορεί να το προσφέρει ο Φορτούνης.

Ωστόσο είναι η δεύτερη εγχείρηση χιαστών που κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η δουλειά που έχει κάνει και οι εξετάσεις του, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Αλλά θα χρειαστεί κι άλλη υπομονή. Λίγη ακόμα, για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και να δείξει την ποιότητα του. Προς το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ίσως αρχές Μαρτίου.

Ο 29χρονος άσος με την ποιότητα του μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας. Το χρονικό σημείο, που αρχίζει να οριστικοποιείται για την επιστροφή του, θεωρείται κομβικό. Θα είναι ανοικτό το μέτωπο του πρωταθλήματος. Αλλά και του Europa League, γιατί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει στην λίστα.

Το σίγουρο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον ήθελε άμεσα για να τον βάλει να αγωνιστεί. Οι δυο τους συζήτησαν και σήμερα για την κατάσταση του. Και το πλάνο της επιστροφής του. Δεν θα υπάρξει βιασύνη αν και ο ίδιος επιθυμεί να παίξει το συντομότερο δυνατό.

Στις 26 Ιουνίου έπαιξε για τελευταία φορά. Ήταν στο μοιραίο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ στην προετοιμασία. Σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Με την μαγνητική να έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Η φανέλα με το Νο7 στον Ολυμπιακό περιμένει τον Κώστα Φορτούνη να την φορέσει ξανά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Τσεχία βγήκε τελικά κερδισμένη χάρη στην πρόκριση της Σίγκμα Ολομουτς. Η διαφορά στη βαθμολογία της UEFA άνοιξε ξανά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με εντυπωσιακό coreo αφιερωμένο στον Άγιο Συμεών τον Μυροβλύτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το παλεύει ο Ποντένσε…

Το παλεύει ο Ποντένσε…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε το παρόν στο Ρέντη για προπόνηση και αποθεραπεία

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από τον μπασκετικό Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Δύσκολη η ανατροπή…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Σίγουρος για το 22-7 ο Τάκης Τσουκαλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την άλλη Παρασκευή…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Δεν τα υπολόγισαν καλά στον Ολυμπιακό

Δεν τα υπολόγισαν καλά στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό μάλλον πίστευαν πως σε Ελλάδα και Ευρώπη δε θα υπήρχε θέμα σε αυτήν τη θέση, αλλά υπήρξε τελικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι θα κάνει με τον Ποντένσε

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει με τον Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός παίζει μετά το Λεβερκούζεν στις Σέρρες σε ματς που δεν υπάρχει μισό περιθώριο για κάτι άλλο πέραν της νίκης

Ποδόσφαιρο