ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θα κάνει υπομονή ο κόσμος στην γκέλα του Κουτσίδη και στο χαμένο τετ α τετ του Κωστούλα;

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι μυθικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, στο μέλλον όμως είναι όλοι έτοιμοι για να πάρουν ευκαιρίες αυτά τα παιδιά;
Ολυμπιακός: Θα κάνει υπομονή ο κόσμος στην γκέλα του Κουτσίδη και στο χαμένο τετ α τετ του Κωστούλα;

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι μυθικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρθηκε και στο επίσημο site της UEFA, είναι η πρώτη ομάδα από την πατρίδα μας που κατακτά επίσημο τρόπαιο. Κάτι που δείχνει το κατόρθωμα. Μέσα σε αυτήν τη δικαιολογημένη παραζάλη πανηγυρισμών, υπάρχει και η unpopular opinion. Θα πάρουν αυτά τα παιδιά ευκαιρίες; Σε όλες τις απόψεις υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα.

Πρώτα απ’ όλα η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι οπαδοί όλων των ομάδων χαίρονται για τα αποτελέσματα και μόνο. Δεν εξετάζουν την εξελικτική διαδικασία πάνω σε ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ. Όλα αυτά οδηγούν στην ανυπομονησία. Πόσοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι διαλλακτικοί στο πρώτο λάθος του Κουτσίδη στην άμυνα που θα οδηγήσει σε γκολ του αντιπάλου με την ανδρική ομάδα; Σε ένα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στην πρώτη στραβή σέντρα του Κουτσογούλα. Στο πρώτο χαμένο τετ α τετ με την ανδρική ομάδα του Μπάμπη Κωστούλα. Ενός φορ που έχει τρελάνει τους σκάουτ.

Η Μίλαν είχε στη θέση του Κωστούλα στον τελικό τον 16χρονο Καμάρντα. Δεν περίμενε να δει τι θα κάνει στον τελικό. Ο Καμάρντα έχει πάρει ήδη δύο συμμετοχές στην Serie A. Και πλέον κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η U19 τον έβγαλε από το γήπεδο ηττημένο. Ουσιαστικά ταπεινωμένο με ήττα 3-0. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται αν αλλάξει το προσές της Μίλαν σε αυτές τις ηλικίες. Όσοι είναι να ανέβουν θα ανέβουν. Όπως ο βασικός και αρχηγός στον τελικό Σίμιτς.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και έχει τα πλάνα του. Ο Παπακανέλλος είναι ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Και ο Κωνσταντίνος Κωστούλας. Και άλλοι που ξέρει καλύτερα ο Συλαϊδόπουλος. Το θέμα είναι αν ο οργανισμός, οι οπαδοί είναι έτοιμοι να δώσουν ευκαιρίες σε παιδιά που δεδομένα θα μάθουν πάνω σε αγωνιστικά λάθη. Που θα κοστίσουν στην πρώτη ομάδα.

Είναι έτοιμοι όλοι για αυτό. Σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός που η ήττα ισοδυναμεί με καταστροφή.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αντρέ Λουίζ ξανά μέσα

Ολυμπιακός: Αντρέ Λουίζ ξανά μέσα

Ο Ολυμπιακός λέει η λογική πως θα πάει στη Λιβαδειά με τον Αντρέ Λουίζ στην αποστολή και θα μείνουν εκτός άλλοι ξένοι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά, που θα κρίνει πολλά, πόσο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ο Ρέτσος κάνει την χρονιά του φέτος στον Ολυμπιακό, όμως δεν γίνεται να το... βγάλει μόνος του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Τον τελευταίο καιρό, οι συνεχόμενες ήττες έχουν βάλει τους ανθρώπους της Ρίο Άβε σε... δεύτερες σκέψεις.

Ποδόσφαιρο
Πόλο: Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - Ραντίτσκι στο LEN Champions League, ματς δύναμης και τακτικής, με άμυνες και σωστές επιλογές να κρίνουν ρυθμό και αποτέλεσμα.

Πόλο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πλέον πως έχει θέμα με τους δύο επιθετικούς, ο πιο σημαντικός λόγος που παίζουν Ελ Κααμπί, Ταρέμι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Θετικά είναι τα νεότερα γύρω από την κατάσταση του Λορέντσο Πιρόλα καθώς στον Ολυμπιακό βλέπουν τον Ιταλό αμυντικό να μπαίνει σταδιακά στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με χρηματικό πρόστιμο και χωρίς περαιτέρω αγωνιστική ποινή έκλεισε η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως το ποδόσφαιρο σπάνια είναι μονοδιάστατο.

Ποδόσφαιρο