ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπενζιά

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος περιμένει την ενεργοποίηση του, διαφορετικά τον Ιανουάριο θα συζητηθεί η παραμονή του στο ρόστερ
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπενζιά

Ο Ολυμπιακός έχει εκ νέου στα πιτς τον Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γιασίν Μπενζιά να περιμένει για μια νέα ευκαιρία.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε που είχε αποβληθεί, ενώ δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη του εμφάνιση.

Από εκεί και μετά αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και μια ίωση. Που τον άφησε εκτός από το ματς με τον Πανιώνιο, όπου προοριζόταν για βασικός.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε τα δύσκολα παιχνίδια με Τότεναμ, ΠΑΟΚ Και ο Μπενζιά δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης – Ομάρ: «Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο μου»

Βέβαια είναι ένα ζήτημα το γεγονός πως 25χρονος μέσος, έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι, με τον Μπρούνο να παίρνει την θέση του.

Μια κίνηση που σήκωσε κουβέντα αναφορικά με το αν υπολογίζεται ο Γαλλοαλγερινός άσος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να τον έχει πολύ πίσω στο μυαλό του, αναφορικά με το rotation.

Ολυμπιακός: Ο δανεισμός από την Λιλ

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε δανεικό από την Λιλ, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Το κόστος του δανεισμού του αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ. Ποσό μεγάλο ποδοσφαιριστή, που ήρθε με δανεισμό και δεν υπάρχει σκέψη απόκτησης του.

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι εκτός και τον Μάξι Λοβέρα, να μην έδειξε κάτι, στην ευκαιρία που πήρε απέναντι στον Πανιώνιο, ο Μπενζιά μοιάζει να ετοιμάζεται για να πάρει νέα ευκαιρία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Δεν έχει φανεί κάτι, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει μια ακόμα ευκαιρία. Ο Γιασίν Μπενζιά αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Μπίμπαρς Νάτχο.

Αλλά δεν έχει ανταποκριθεί σε αυτά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα του κάνει αξιολόγηση, την περίοδο των εορτών, τα παιχνίδια που απομένουν είναι κρίσιμα.

Παράλληλα και ο ίδιος θέλει να πάρει μια ακόμα ευκαιρία, σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται να ζητήσει, από την πλευρά του, να αποχωρήσει!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός θα δείξει που το πάει

Ο Ολυμπιακός θα δείξει που το πάει

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ΑΕΚ στην ισοβαθμία αλλά ακόμα ο κόσμος του μουρμουράει για διάφορα αγωνιστικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ντάνιελ Ποντένσε να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό, είναι φανερό πόσα μπορεί να προσφέρει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μίλησε και ο μάνατζερ του Ταρέμι

Μίλησε και ο μάνατζερ του Ταρέμι

Ο ατζέντης του Ταρέμι, Φεντερίκο Παστορέλο με ανάρτησή του στα σόσιαλ, τοποθετήθηκε και εκείνος για το θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος

Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για fake news προφανώς αναφερόμενος στα όσα είχαν βγει προς τα έξω για τον Ταρέμι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Δεδομένη η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Ποιος αποχωρεί για να κάνει χώρο στον Έλληνα μεσοεπιθετικό…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Γιουβέντους έχει βάλει στο μικροσκόπιο τον Τζολάκη και τον Μουζακίτη και ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη στα ποσά

Η Γιουβέντους έχει βάλει στο μικροσκόπιο τον Τζολάκη και τον Μουζακίτη και ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη στα ποσά

Η Γιουβέντους είδε από κοντά Τζολάκη και Μουζακίτη σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, με την υπόθεση να «τρέχει» ως κοινή κίνηση. Τα ποσά συζητιούνται πάνω από 50 εκατ., ενώ ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πόλο: Νόβι Μπεόγκραντ – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Νόβι Μπεόγκραντ – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μάχη κορυφής στο Champions League με ένταση, τακτική και λεπτομέρειες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα στην πισίνα.

Πόλο
Ποδόσφαιρο: Ο Πιρόλα άνοιξε την πόρτα αν έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό

Ο Πιρόλα άνοιξε την πόρτα αν έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό

Αν έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό, ο Πιρόλα θα το δει σοβαρά, τουλάχιστον αυτό φάνηκε για τις μεγάλες ιταλικές ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Στον αέρα ακόμα το νέο συμβόλαιο του Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Στον αέρα ακόμα το νέο συμβόλαιο του Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Ελ Κααμπί ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού

Ποδόσφαιρο