ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη τα σπουδαία για Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε και την Τρίτη θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα, δίνοντας αγώνα δρόμου για το ντέρμπι που θα δώσει ο Ολυμπιακός, το Σάββατο με τον Παναθηναϊκο, από την άλλη πλευρά γύρισε στις προπονήσεις ο Καμαρά
Ολυμπιακός: Την Πέμπτη τα σπουδαία για Χολέμπας

Ο Ολυμπιακός έχει στα ψηλά ιατρικά του θέματα τον Χοσέ Χολέμπας, για τον οποίο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη. Ο 36χρονος μπακ έκανε και την Τρίτη θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις του Μαρτίνς με τον Πέπε

Ανεξάρτητα από όλο αυτό χρειάζεται ειδική διαχείριση, αφού από την αρχή της σεζόν έχει βγάλει βασικός όλα τα παιχνίδια.

Πάντως ο Χολέμπας δείχνει πως θα μπορέσει να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που αναμένεται να ξεδιαλύνει την Πέμπτη.

Σε ό,τι αφορά τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ακολούθησε ξανά το πρόγραμμα του. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, είναι καλύτερα, αλλά ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακόμα, όμως και να γυρίσει σε φουλ προπονήσεις, δύσκολα θα τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γιατί έχει χάσει πολλές προπονήσεις, με αποτέλεσμα να θέλει δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Επέστρεψε ο Καμαρά

Από την άλλη πλευρά ο Μαντί Καμαρά έκανε την εμφάνιση του στο Ρέντη. Γύρισε την Δευτέρα από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Ο διεθνής μέσος ήταν εξαιρετικός στα δύο 90λεπτα που έδωσε με την Εθνική Γουϊνέας.

Γύρισε χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο και δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι.

Οι επιστροφές των διεθνών είναι ένα θέμα, λόγω των μειωμένων πτήσεων και των απαγορεύσεων που υπάρχουν σε όλες τις χώρες, εξαιτίας του κορονοϊού.

Με όλα αυτά ο Ολυμπιακός θα κάνει μόλις μία προπόνηση, με όλους τους παίκτες και αυτή θα είναι η Παρασκευή. Μια ημέρα πριν το «αιώνιο» ντέρμπι.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα

Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι, που είναι αρκετά πιο σημαντικό απ' όσο φαίνεται αρχικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Όσο δεν ήξεραν τον Μεντιλίμπαρ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αυτός αιφνιδίαζε όμως όταν τον έμαθαν αυτός δεν άλλαξε

Ολυμπιακός: Όσο δεν ήξεραν τον Μεντιλίμπαρ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αυτός αιφνιδίαζε όμως όταν τον έμαθαν αυτός δεν άλλαξε

Το πρόβλημα δεν είναι ότι το πλάνο του Μεντιλίμπαρ είναι λάθος, η... προβληματική είναι ότι το πλάνο αυτό έπαψε να είναι απρόβλεπτο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα: Χαμένη ευκαιρία με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

UEFA Ranking Ελλάδα: Χαμένη ευκαιρία με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν έφεραν τα αποτελέσματα που περιμέναμε κι αυτό είχε κόστος στο UEFA Ranking της Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαυρόγατα ο Τσέφεριν – Πήγε να δει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και έχασαν και οι δύο

Μαυρόγατα ο Τσέφεριν – Πήγε να δει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και έχασαν και οι δύο

Πάντως εγώ θα ήμουν πιο... προσεκτικός σε επόμενη επίσκεψη του Τσέφεριν καθώς δεν τον λες και γουρλή για τις ελληνικές ομάδες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης ο… Τουρκοφάγος

Βαγγέλης Μαρινάκης ο… Τουρκοφάγος

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε... παρέλαση στην Κωνσταντινούπολη και πλέον αυτό που συμβαίνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εντυπωσιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κρίμα αυτός ο Ολυμπιακός να μην είναι στο… Europa League

Κρίμα αυτός ο Ολυμπιακός να μην είναι στο… Europa League

Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτεί κανείς. Πως ο ευρωπαϊκός στόχος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι το Europa και η κατάκτησή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Συγκινητικός ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει τίποτα παρά τις ήττες και το παίρνει πάνω του

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Συγκινητικός ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει τίποτα παρά τις ήττες και το παίρνει πάνω του

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών εξακολουθούν να στηρίζουν με δυναμικό τρόπο την ομάδα και θα είναι ξανά εκεί για να βοηθήσουν με τη φωνή τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωστής για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, Τσάπρας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά ο Κομπότης το ξέκοψε!

Κωστής για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, Τσάπρας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά ο Κομπότης το ξέκοψε!

Δεν θέλει να ακούει για πωλήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιάννης Κομπότης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Παρί τσέκαρε τον Μουζακίτη στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν

Η Παρί τσέκαρε τον Μουζακίτη στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν έφερε αρκετό σκάουτινγκ, η Παρί έκανε το σχετικό τσεκ στον Μουζακίτη

Ποδόσφαιρο