ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό «μπαμ» και ο Φαλκάο…

Οι επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μονακό και το δυνατό σενάριο για πολύ μεγάλο λάτιν όνομα...
Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό «μπαμ» και ο Φαλκάο…

Τελευταία μέρα των μεταγραφών η σημερινή και ο Ολυμπιακός, δείχνει να μην έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να αναζητούν έναν παίκτη που θα ταράξει τα νερά.

Μια μεταγραφή αεροδρομίου που θα κάνει πάταγο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» έμειναν στο Μονακό για να κάνουν συζητήσεις με μάνατζερ και ομάδες. Στο Πριγκιπάτο γίνονται πολλές διεργασίες.

Φημολογείται πως ο Φρανσουά Μοντέστο είναι αυτός που έμεινε στο Μονακό, για να συνεχίσει διάφορες επαφές. Ενα δυνατό σενάριο έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή που έχει γεννηθεί σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και αγωνίζεται σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Μπορεί να γίνεται λόγος για τον Φαλκάο, αλλά ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να οδεύει προς Τουρκία μεριά σε μια από της Γαλατασαράι ή Μπεσίκτας. Τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Φαλκάο έχει συμφωνήσει για 3ετές συμβόλαιο με την «Γαλατά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: 21 παίκτες για Λάρισα, χωρίς Γκερέρο

Στη Μονακό έλεγαν πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Ωστόσο το δυνατό σενάριο δεν έχει να κάνει με τον Φαλκάο, αλλά με κάποιον άλλο, που είναι σε καλή ηλικία και «συνδέεται» κάπως με τον Ολυμπιακό, σε ότι έχει να κάνει με παράγοντες, αλλά και μάνατζερ που υπάρχει καλή συνεργασία.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ζόρζε Μέντες, που έχει μεγάλο πελατολόγιο ενώ επηρεάζει πολλές ομάδες. Αυτή η κίνηση έχει να κάνει καθαρά με την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρει ένα μεγάλο ακόμα μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό.

Που να προκαλέσει και να γίνει ντόρος στην Ευρώπη. Ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε τις δικές του επαφές στο Μονακό, δείχνοντας το πόσο θέλει να εκπληρωθεί η συγκεκριμένη επιθυμία του. Βέβαια όλα αυτά δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η το σενάριο παραμένει και ακούγεται έντονα στην πιάτσα των μάνατζερ.

Η ιστορία με τον Ολυμπιακό και το μεταγραφικό μπαμ, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών κρατάει χρόνια. Αλλά για φέτος τα σενάρια είναι πιο έντονα και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός το παλεύει για να κάνει μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση, που θα κάνει και τον κόσμο του να κατακλύσει το αεροδρόμιο. Άσχετα αν δεν τα καταφέρει, είναι δεδομένο πως δούλεψε δύο με τρεις περιπτώσεις.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Στο MEGA, ο Γιώργος Χελάκης και ο Νίκος Κώτσης είπαν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτυσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Όλα όσα ανέφερε και όσα δεν ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κρίσιμο ρόλο θα παίξει το φύλλο αγώνα και το αν η συμπεριφορά κριθεί ότι υπονομεύει το κύρος του αγώνα ή της διαιτησίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον

Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον

Ο Κλέιτον θα περάσει γρήγορα ιατρικά και θα υπογράψει, ώστε να είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Aktor.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Τι λέει ο κανονισμός για τα πέναλτι (Laws of the Game – IFAB) και πότε δίνεται παράβαση;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Κοφτός ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Πέσιμο» Ηλιόπουλου στον Μεντιλιμπαρ

«Πέσιμο» Ηλιόπουλου στον Μεντιλιμπαρ

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για φαρ ουέστ στο γήπεδο της ΑΕΚ ενώ μίλησε για ύβρεις και απειλές στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Άδικο ήταν να χάσει ο Ολυμπιακός αλλά με τόσες χαμένες ευκαιρίες δεν θα ήταν περίεργο

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Άδικο ήταν να χάσει ο Ολυμπιακός αλλά με τόσες χαμένες ευκαιρίες δεν θα ήταν περίεργο

Η απουσία του Ελ Κααμπί φάνηκε στον Ολυμπιακό αφού δεν έβαζαν την μπάλα μέσα οι συμπαίκτες του.

Ποδόσφαιρο