ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πλάνο για την πρεμιέρα των ομίλων

Τι σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Μαρσέιγ...
Ολυμπιακός: Το πλάνο για την πρεμιέρα των ομίλων

Φυσικά δεν έχει προλάβει να δείξει κάτι ο Πέδρο Μαρτίνς στο γήπεδο όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ. Το Σάββατο είχε αγώνα η ομάδα, κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, ενώ χθες οι βασικοί παίκτες έκαναν αποθεραπεία.

Οπότε δεν έχει δουλέψει ο Ολυμπιακός όπως θα ήθελε για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη.

Ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League. Παρόλα αυτά όμως έχει μιλήσει με τους συνεργάτες του ο Μαρτίνς για τον τρόπο που θέλει να παρατάξει την ομάδα του Πειραιά απέναντι στους Γάλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Την… ξεκοκάλισαν! (vid+pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό το οποίο σκέφτεται αυτή τη στιγμή, είναι το σύστημα με τα τρία χαφ. Να παρατάξει δηλαδή την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά στον χώρο του κέντρου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει δείξει η Μαρσέιγ πως στο κέντρο έχει πρόβλημα και κάνει εύκολα λάθη. Με τον Καμαρά να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο και να μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Μαρσέιγ.

Αυτό είναι το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ένα αγωνιστικό πλάνο με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας παίζεται ανάμεσα σε Χολέμπας, Βινάγκρε, δεξιά Ραφίνια και στα στόπερ τους Σεμέδο, Μπα. Στον χώρο του κέντρου όπως αναφέραμε παραπάνω Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, στα εξτρέμ τους Μασούρα, Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί, φυσικά!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αύριο πρόκειται να αποφασίσει οριστικά πως θα παρατάξει την ομάδα του Πειραιά. Αλλά το παραπάνω πλάνο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι πιο κοντά σε αυτό που σκέφτεται.

Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι μέχρι την Τρίτη που ολοκληρώνεται η προετοιμασία, καθώς υπάρχουν παίκτες οι οποίοι διεκδικούν θέση για τη βασική ενδεκάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και κάποια έκπληξη ο Πέδρο Μαρτίνς…

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Και πως τα φέρνει η μοίρα ε;

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαπίστωσε χαμηλά επίπεδα ενέργειaς στους παίκτες και σκέφτεται αλλαγές εν όψει Άρη…

Ποδόσφαιρο