ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Φορτούνη

Τι συνέβη με τον αρχηγό και μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο και πώς το προσέγγισε τακτικά ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Φορτούνη

Μπορεί ένας παίκτης να παίξει για 45 λεπτά και να αλλάξει όλη την ροή ενός αγώνα που είχε τα στοιχεία ενός ντέρμπι; Ο Κώστας Φορτούνης έχει την απάντηση.

Την έδωσε μέσα από την εξαιρετική του απόδοση το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι. Σε ένα παιχνίδι όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν να χάσουν το μυαλό τους από την διαιτησία και όχι άδικα, μπήκε μέσα και απέδειξε για ποιο λόγο είναι ο πλέον ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα γκολ των Καμαρά, Βούκοβιτς, κέρδισε την αποβολή του Μπουσούλατζιτς και θα μπορούσε κερδίσει και αυτή του Γιαννούλη.

Ο «Φόρτου» έκανε αρχηγική εμφάνιση και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια. Ωστόσο έγινε μεγάλη κουβέντα για τον λόγο που δεν ξεκίνησε. Αρχικά είχε να κάνει με το γεγονός πως κατά την διάρκεια της εβδομάδας αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές. Μάλιστα το Σάββατο κατάφερε να προπονηθεί, όπου μάλιστα δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα. Ετσι ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση να ξεκινήσει με τον Νάτχο. Κάτι που στο μυαλό του θεωρήθηκε και ένα τρικ για να μπερδευτεί κάπως ο Ατρόμητος σχετικά με τα πλάνα που ετοίμαζε. Κυρίως όμως έγινε γιατί ο διεθνής μέσος έπρεπε να επανέλθει και σωματικά.

Το άλλο έχει να κάνει με το γεγονός πως από τον πάγκο είδε τον τρόπο που πήγαινε το παιχνίδι ο Ατρόμητος. Επίσης ο Πέδρο Μαρτίνς του ζήτησε να κινηθεί ανάμεσα στην 5άδα της άμυνας και τους δύο αμυντικούς μέσους, αφού υπήρχε χώρος, με βάση και την τακτική της ομάδας του Περιστερίου. Τέτοιο παιχνίδι αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του. Κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Φυσικά και το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε περάσει έτσι από τον Πορτογάλο προπονητή. Είχε εξηγήσει στον Φορτούνη τον τακτικό προσανατολισμό του για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Δήλωση καρδιάς

Ο Ολυμπιακός που ξέρουμε! Το καταλάβατε;

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Επιτέλους ο Ολυμπιακός κάνει μία μεταγραφή που την ήθελε διακαώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη μέρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Δεν είναι μόνο τι μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, είναι και οι αποχωρήσεις που μπορεί να φτάσουν και τις τέσσερις…

Ποδόσφαιρο