ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: 0-4 και τον κοψοχόλιασε ο Τσικίνιο

Κόπηκε το... αίμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: 0-4 και τον κοψοχόλιασε ο Τσικίνιο

Εύκολα κέρδισε τελικά τον Πανσερραϊκό ο Ολυμπιακός, με 0-4 εκτός έδρας, μπροστά από περισσότερους από 3.000 οπαδούς των ερυθρόλευκων οι οποίοι αψήφησαν το κρύο και την βροχη.

Ο Ολυμπιακός παραλίγο να… ξυπνήσει εφιάλτες του παρελθόντος, όταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχασε πέναλτι στο 20ο λεπτό (σ.σ. το καταλόγισε ο διαιτητής για τράβηγμα στον Έσε, μετά από παρέμβαση του VAR), όμως στο ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-1. Ήταν το τέταρτο πέναλτι που χάνει ο Μαροκινός.

Το 0-2 το σημείωσε πάλι ο Ελ Κααμπί το 27′ ενώ το 0-3 έκανε ο Τσικίνιο στο 53′. Στο 75 ο Μαρτίνς έκανε το τελικό 0-4.

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 14 παιχνίδια, ενώ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ στη Super League με 15 γκολ.

Κόπηκε το… αίμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όταν είδαν λίγο μετά το γκολ του, τον Τσικίνιο να πέφτει στο έδαφος, με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Για τον παίκτη βαρόμετρο του Ολυμπιακού θα φανεί την Δευτέρα το μεγέθους του τραυματισμού του. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν «τσίμπημα», καθώς ο παίκτης το κατάλαβε αμέσως και βγήκε, γλυτώνοντας τα χειρότερα. Όμως αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ένας… φόβος για θλάση υπάρχει.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 51 βαθμούς, δύο περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ, η οποία έχει 49 ενώ τρίτος είναι ο Παναθηναϊκός με 46.

Πολύ καλός ο Πάλμα, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ είχε και δοκάρι στο 27ο λεπτό, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ελ Κααμπί στην εξέλιξη της φάσης.

Στις Σέρρες σημείωσε και την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ο Μπρούνο, ο οποίος πέρασε στο 63 στη θέση του Ορτέγκα, δείχνοντας πως θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Κατσικάς δεν έκανε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις σε κεφαλιές των Μαρτίνς και Τσικίνιο.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Πεταυράκης, Ντέλετιτς (69′ Ομεόνγκα), Χατζηστραβός (84′ Μασκανάκης), Τέρζιτς (60′ Γκαλβάν), Ζελέν (69′ Σοφιανός), Στάικος (84′ Αλράσντι), Πιρές, Βόλνεϊ, Δεληγιαννίδης, Ντάβιντσον.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα (63′ Μπρούνο), Κάρμο, Μπιανκόν, Ροντινέι, Γκαρθία, Έσε, Τσικίνιο (61′ Όρτα), Μαρτίνς (79′ Κωστούλας), Πάλμα (62′ Παπακανέλλος), Ελ Κααμπί (62′ Γιάρεμτσουκ).

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κοντά στην Πάρμα ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα

Κοντά στην Πάρμα ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα

Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα πέρασε από τη λίστα της Ίντερ και πλέον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ποιος θα παίξει φορ αν χρειαστεί αφού έχει μείνει μόνο ο Ταρέμι στην αποστολή με ΑΕΚ;

Ολυμπιακός: Ποιος θα παίξει φορ αν χρειαστεί αφού έχει μείνει μόνο ο Ταρέμι στην αποστολή με ΑΕΚ;

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό επιθετικό στην αποστολή τον Ταρέμι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ρίο Άβε πούλησε τον Αντρέ Λουίζ φθηνότερα στον Ολυμπιακό

Η Ρίο Άβε πούλησε τον Αντρέ Λουίζ φθηνότερα στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό έκλεισε με χαμηλότερο ποσό από την πρόταση της Μπενφίκα σύμφωνα με πορτογαλικά ρεπορτάζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κλέιτον υπολογίζεται για τον Αστέρα στον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον υπολογίζεται για τον Αστέρα στον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον θα παίξει με Αστέρα - Φόβοι για μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας του Ελ Κααμπί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γιάρεμτσουκ ζήτησε να φύγει άμεσα για τη Λιόν

Ο Γιάρεμτσουκ ζήτησε να φύγει άμεσα για τη Λιόν

Ολυμπιακός: Γιατί δεν μένει ο Γιάρεμτσουκ για το ματς με την ΑΕΚ;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κλέιτον έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Κλέιτον έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Έριξε την βόμβα Κλέιτον ο Ολυμπιακός και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρίο Άβε έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Ακόμα και τώρα, που ο Ελ Κααμπί γύρισε από το Κόπα Άφρικα, δεν έχει γίνει το ραντεβού των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του παίκτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Έκανε ένεση για να παίξει με τον Άγιαξ καθώς δύο (2) μυϊκοί τραυματισμοί τον ταλαιπωρούσαν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα από τα Σπάτα με 2 3 απέναντι στην ΑΕΚ παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Super League K19.

Ποδόσφαιρο