ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ η ταλεντάρα που πήρε τη θέση του Κωστούλα

Ο Σίλα εντυπωσίασε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Στη Νότιγχαμ Φόρεστ η ταλεντάρα που πήρε τη θέση του Κωστούλα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε και φέρνει στο City Ground τον ταλαντούχο στράικερ Λαμίν Σίλα, διεθνή με την U20 της Γκάμπια, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Ο Σίλα εντυπωσίασε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, προκαλώντας το ενδιαφέρον των «κόκκινων» που κινήθηκαν άμεσα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Η αγγλική ομάδα δείχνει πως βλέπει μακροπρόθεσμα στον νεαρό επιθετικό, καθώς το πλάνο που έχει καταρτιστεί για τον 19χρονο περιλαμβάνει έντονη ανάπτυξη μέσα από τις ακαδημίες αλλά και πιθανές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Η μετακίνηση του Σίλα από τον Πειραιά στο Νότιγχαμ έρχεται ως συνέχεια των στενών σχέσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπό τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για ακόμη ένα παράδειγμα αξιοποίησης ταλέντων μέσω αυτής της «ερυθρόλευκης γέφυρας» Ελλάδας–Αγγλίας, με τον Σίλα να ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο βήμα στην Premier League.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο μοναδικός ίσως τρόπος να τα βρει για τον Αντίνο με την Γοδόι Κρουζ!

Το μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού!

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Άρης – Ολυμπιακος: Ο τελικός των… τελικών για τον Θ. Καρυπίδη

Και πως τα φέρνει η μοίρα ε;

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ολυμπιακός νέα : Πρώτη φορά ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται τόσες αλλαγές, εν όψει Άρη… – Έξω Μπιανκόν, Ροντινέι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαπίστωσε χαμηλά επίπεδα ενέργειaς στους παίκτες και σκέφτεται αλλαγές εν όψει Άρη…

Ποδόσφαιρο