ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Η πρόταση της Κόμο για τον Ανέστη Μύθου που απέρριψε κατευθείαν ο ΠΑΟΚ.
Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Στον ΠΑΟΚ πίστεψαν στον Ανέστη Μύθου, είπαν όχι στην πρόταση της Κόμο και μάλλον δικαιώνονται.

Η ζωή ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να είναι απρόβλεπτη και να καθορίζεται από διάφορες συγκυρίες. Ο Ανέστης Μύθου πια είναι talk of the town στη Θεσσαλονίκη και στη Super league γενικότερα καθώς μιλάμε για τον επόμενο ποδοσφαιριστή που όπως φαίνεται αναδεικνύει από τα τμήματα υποδομών του ο ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος φορ πέρασε ένα εξαιρετικό δίμηνο στα τέλη του έτους. Ανέβηκε κι επίσημα στην πρώτη ομάδα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκοράρει στον αγώνα κυπέλλου με τη Λάρισα, βρήκε γκολ σε κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς καθώς ισοφάριζε σε 3-3 τη Λουντογκόρετς και υπέγραψε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν λίγες ημέρες.

Θα μπορούσαν όλα να είναι διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ δεν τον είχε πιστέψει αρκετά και ήταν θετικός στην πρόταση που ήρθε από την Κόμο την περασμένη σεζόν. Η ομάδα του Δουβίκα, που παίζει στη Serie A και έχει προπονητή τον Σεσκ Φάμπρεγκας, είχε εντοπίσει τον Μύθου τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την παρουσία του στις Εθνικές ομάδες.

Μόνο που το ποσό των 200.000 ευρώ που πρόσφερε σε πρώτη φάση δεν συζητήθηκε καν από τον Δικέφαλο, έστω και αν υπήρχε ένα ακόμη 200άρι σε μορφή μπόνους που ήταν απολύτως εφικτό συν ένα γενναίο ποσοστό μεταπώλησης που άφηναν οι Ιταλοί στον ΠΑΟΚ.

Ήταν σαφές ότι στον Δικέφαλο πίστευαν στο πρότζεκτ, το έδειξαν και μάλλον δικαιώνονται κιόλας.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Η πρώτη εμφάνιση του Μπάμπη Κωστούλα ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

«Με την τεχνική του ποιότητα, την αντίληψή του στο παιχνίδι και την επιθετική του ευελιξία, ο Ρεμί Καμπελά ενισχύει το ρόστερ της Ναντ για τη φετινή σεζόν».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ο Μπιανκόν έκανε απίθανο ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον πολύ καλό Χριστογιώργο σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ποδόσφαιρο