Πάλι έχει βάλει στο πρόβλημα τον Νίκολιτς!
Περνάει πάλι τη… φάση του ο Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ.
Από την αρχή του χρόνου ο Λιούμπισιτς θυμίζει πάλι τον κακό του εαυτό και προβληματίζει τον Νίκολιτς.
Έκανε μεγάλο αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ για να μπορέσει να συνεφέρει τον Λιούμπισιτς και να παίρνει πράγματα από αυτόν. Κάποια στιγμή δεν είναι μυστικό ότι είχε μπει πωλητήριο στον Κροάτη, με την Ένωση διακριτικά να περιμένει προσφορές.
Είχε παρθεί η απόφαση μέχρι που όλα άλλαξαν σε εκείνο τον αγώνα στο Αγρίνιο. Ο Λιούμπισιτς έπειτα βρήκε ρόλο στα άκρα, ήταν κομβικός σε σημαντικά ματς της ΑΕΚ και φυσικά δεν τέθηκε θέμα πώλησης.
Από τις αρχές του νέου έτους όμως, ο Λιούμπισιτς θυμίζει τον παλιό κακό του εαυτό. Αποτελεί παραφωνία στα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΚ. Ακόμη και σε αυτά που η ομάδα επιβάλλει τον ρυθμό της και πετυχαίνει πολλά γκολ όπως συνέβη με τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό.
Ο Νίκολιτς γνωρίζει ότι οι παίκτες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, όμως αυτό που συμβαίνει με τον Λιούμπισιτς είναι άξιο αναφοράς, διότι είτε θα βρίσκεται στα πολύ πάνω του, είτε στα πολύ κάτω του. Δεν υπάρχει μια μέση λύση.
Ίσως βέβαια είναι καλό να περνάει τώρα την «κοιλιά» ο Λιούμπισιτς και να επιστρέψει δριμύτερος στη φάση που η Ένωση θα παίζει Play offs για το πρωτάθλημα και παιχνίδια του Conference.