ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έχασε πολλά εκατομμύρια

Μεγάλο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό μέσα σε ένα βράδυ.
Παναθηναϊκός: Έχασε πολλά εκατομμύρια

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα προσέθεσε έξτρα βάρος στον εαυτό του εν όψει του πρωταθλήματος. Γιατί είναι καλό να λες πως είναι αυτοσκοπός ο τίτλος εκεί, αλλά εάν δεν τον πάρεις, η αποτυχία είναι πολύ μεγάλη. Ειδικά σε μία χρονιά που δόθηκαν μεγάλα ποσά για μεταγραφές.

Κατώτερος του αναμενομένου παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Στο 90’+4 έγινε αυτό το 1-0. Το θέμα είναι η εμφάνιση και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν να δουν δύο «πράσινους» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Φώτης Ιωαννίδη και Γιώργος Βαγιαννίδης από τις αρχές της περσινής σεζόν έχουν τραβήξει πάνω τους πολλά βλέμματα. Αμφότεροι απογοήτευσαν διάφορους scouts.

Ο πρώτος ήταν ανύπαρκτος. Έκανε τα πάντα λάθος. Δεν πήρε προσωπικές προσπάθειες πάνω του, όπως συνήθως, δεν συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του, δεν έσπασε μπάλες, δεν εκτέλεσε. Γενικά δεν…

Ο δεύτερος έκανε μεν 1-2 κούρσες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί. Πήρε κάρτα στο 71′ για μαρκάρισμα στον Κωστούλα, δεν ήταν τόσο πειστικός ανασταλτικά και έκανε τη μεγάλη γκάφα στο τέλος. Δεν στοίχισε εκείνο το πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για την ενέργειά του.

Μέσα σε μία βραδιά η τιμή και των δύο έπεσε. Γιατί τέτοια ματς, που υπάρχει το «πρέπει», μετρούν διαφορετικά στην αξιολόγηση.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Agent Greek

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Η πρώτη εμφάνιση του Μπάμπη Κωστούλα ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

«Με την τεχνική του ποιότητα, την αντίληψή του στο παιχνίδι και την επιθετική του ευελιξία, ο Ρεμί Καμπελά ενισχύει το ρόστερ της Ναντ για τη φετινή σεζόν».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ο Μπιανκόν έκανε απίθανο ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον πολύ καλό Χριστογιώργο σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ποδόσφαιρο