Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι
Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία
Ο Παναθηναϊκός και η… ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία.
Εξέλιξη που φέρνει συναγερμό αναφέρουν στην πατρίδα του Τετέ. Ο λόγος για μέσο της περιοχής, που τονίζει πως ο παίκτης είναι μια ανάσα από την επιστροφή του.
Σύμφωνα με όσα λέγονται, η Γκρέμιο δίνει ενοίκιο 1,5 εκατομμύρια ευρώ και υποχρεωτική οψιόν στα 4 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Στο σύνολο δηλαδή στα 5,5 εκατομμύρια. Κοντά στα λεφτά που θα έκαναν τους πράσινους να το σκεφτούν μια και είχαν δώσει πάνω από 6 εκατομμύρια. Για να τον αποκτήσουν από τη Γαλατασαράι.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο παίκτης είναι στο Πόρτο Αλέγκρε. Προκειμένου να περάσει αυτές τις ημέρες με τους δικούς του ανθρώπους. Στο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα, πως ο Τετέ και η Γκρέμιο τα έχουν βρει στο θέμα του συμβολαίου.