ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η γκάφα έγινε και το κατάλαβαν αργά

Το πρόβλημα που βρίσκει μπροστά του ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Η γκάφα έγινε και το κατάλαβαν αργά

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία απόφαση που τη βρίσκει μπροστά του. Ρούι Βιτόρια και Γιάννης Παπαδημητρίου έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος απόκτησης στόπερ.

Αυτή η συζήτηση άνοιξε με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον. Του μοναδικού αριστεροπόδαρου στόπερ που είχε στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.

Η απάντηση σε αυτό είναι πως ο Πάλμερ-Μπράουν είναι εντάξει και σταδιακά θα παίξει. Ο Αμερικανός όντως τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από αυτό που θα περίμενε ο καθένας. Ωστόσο, οι τραυματισμοί και οι κάρτες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ένας εκ των στόπερ, ο Γεντβάι, είναι και επιρρεπής.

Το αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός να μείνει ξανά με τρεις στόπερ. Γιατί ο Σένκεφελντ δεν υπάρχει. Όποτε παίζει, είναι κίνδυνος-θάνατος για την ομάδα του. Με αυτόν έγινε η γκέλα στις Σέρρες, με αυτόν πήγαν οι «πράσινοι» να την πατήσουν και με τον ΟΦΗ.

Ο Κροάτης, που έκανε δώρο το 1-2 στον Μπετανκόρ απέναντι στον Πανσερραϊκό, δεν υπήρχε πουθενά και με τους Κρητικούς. Είναι προφανές πως δεν μπορεί και γι’ αυτό θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το πρόβλημα είναι έως τότε. Γιατί όποτε τον έχει ανάγκη πλέον ο Παναθηναϊκός, αυτά που κάνει ο Σένκεφελντ εκθέτουν τους πάντες και πρωτίστως αυτούς που έκριναν πως δεν έπρεπε να γίνει μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Agent Greek

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Πανούτσος για τον Παναθηναϊκό

Το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Πανούτσος για τον Παναθηναϊκό

Δεν μπορεί να κάνει και πολλά ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντώνης Πανούτσος στην Αθλητική Κυριακή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι περιμένει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ για να τα αλλάξει όλα

Τι περιμένει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ για να τα αλλάξει όλα

Ο ΠΑΟΚ είχε φανεί και με την ΑΕΚ πως ήταν σε κατάσταση ιδιαίτερων συνθηκών, με την ΑΕΛ το αποτέλεσμα ήταν ίδιο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Την είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον Μεντιλίμπαρ (video)

Την είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον Μεντιλίμπαρ (video)

Ακόμα και στα θετικά αποτελέσματα, δεν αποθεώνει με θετικό τρόπο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Αντώνης Καρπετόπουλος…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης : Τι είπε για το χέρι του Κοστίνια στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (vid)

Αριστομένης Κουτσιαύτης : Τι είπε για το χέρι του Κοστίνια στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (vid)

Πως εξήγησε την απόφαση του διαιτητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ο Αριστομένης Κουτσιαύτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Στρεφέτσα έκανε χαμό

Ολυμπιακός: Ο Στρεφέτσα έκανε χαμό

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δανεικό τον Στρεφέτσα στην Πάρμα και εκείνος κάνει χαμό με την ομάδα του στην Ιταλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίγα πράγματα ο Λεβαδειακός και οι Τσάπρας, Βήχος, Κωστή

Λίγα πράγματα ο Λεβαδειακός και οι Τσάπρας, Βήχος, Κωστή

Ο Λεβαδειακός έχασε εύκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι παίκτες που έχουν ακουστεί πολλά, δεν έκαναν και... πολλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έλληνας μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε – Οριστικό τέλος ο Χιμένεθ

Άρης: Έλληνας μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε – Οριστικό τέλος ο Χιμένεθ

Λύση από την ελληνική αγορά έως το τέλος της σεζόν. Η απόφαση είναι οριστική και ο σχεδιασμός περνά στην επόμενη μέρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ελ Κααμπί πλέον δεν είναι ο κορυφαίος σκόρερ, αυτός τον έπιασε στην πρώτη θέση

Ο Ελ Κααμπί πλέον δεν είναι ο κορυφαίος σκόρερ, αυτός τον έπιασε στην πρώτη θέση

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν για καιρό στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ αλλά πλέον δεν είναι μόνος του, αυτός τον έπιασε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος την δικαιοδοσία να είναι στον αγωνιστικό χώρο μετά το 4-0 της ΑΕΚ;

Είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος την δικαιοδοσία να είναι στον αγωνιστικό χώρο μετά το 4-0 της ΑΕΚ;

Ιδιοκτήτες ή μέτοχοι δεν διαθέτουν αυτοδικαίως τέτοια ιδιότητα εκτός αν έχουν δηλωθεί με επίσημη διαπίστευση που να τους επιτρέπει πρόσβαση, πάντως ο Μάριος Ηλιόπουλος καρτελάκι δεν... έχει.

Ποδόσφαιρο