ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη φορά και η άτυπη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει όρθιος στη Γαλλία απέναντι στη Ρεν για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του.
Παναθηναϊκός: Η πρώτη φορά και η άτυπη ρεβάνς

Στη χώρα που πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση το καλοκαίρι επί της Μαρσέιγ επέστρεψε ο Παναθηναϊκός. Μόνο που στη Γαλλία η παράδοση δεν είναι με το μέρος του.

Δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί σε επτά αγώνες. Μετρά πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Φιλοδοξεί, όμως, την Πέμπτη (9/11, 19:45) απέναντι στη Ρεν να τα καταφέρει.

Εύκολο προφανώς και δεν θα είναι. Φάνηκε και στη Λεωφόρο πως οι Γάλλοι έχουν μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που τιμωρεί τα αμυντικά κενά. Ταχύτητα, ένταση, ρυθμός το τρίπτυχο που κάνει τα πάντα πιο δύσκολα για το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει τη δική του υπέρβαση. Γνωρίζει πως εάν πάρει αποτέλεσμα, παραμένει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στο Europa League. Ιδανικό προφανώς θα ήταν το διπλό, αλλά και ο βαθμός σημαντικός θα είναι.

«Η αίσθησή μας είναι πως χάσαμε άδικα το πρώτο ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βραζιλιάνος έδειξε πως η ομάδα του ψάχνει μία άτυπη ρεβάνς. Το 1-2 του πρώτου αγώνα ήταν «σκληρό» για τους «πράσινους», αλλά και ένα μάθημα για τα αμυντικά κενά που είχαν παρουσιάσει.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερες εκπλήξεις δύσκολα θα κάνει στην ενδεκάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Σένκεφελντ και Μλαντένοβιτς θα ξεκινήσουν πίσω με μοναδικό ερωτηματικό τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Βαγιαννίδης, που πήρε και την πολυπόθητη για εκείνον κλήση στην Εθνική, δεν ήταν καλός με τη Λαμία και ο Κώτσιρας διεκδικεί με κάποιες πιθανότητες φανέλα βασικού. Αράο, Τσέριν και Μπερνάρ έχουν προβάδισμα, όπως και οι Παλάσιος και Ιωαννίδης. Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Βιλένα «παίζουν» για μία θέση και αναλόγως μετατοπιστεί ο Μπερνάρ.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τον ήθελε τον Γενάρη, πλέον κάνει 40 εκατομμύρια

Ολυμπιακός: Τον ήθελε τον Γενάρη, πλέον κάνει 40 εκατομμύρια

Ο Ολυμπιακός τον είχε σχεδόν πρώτο στόχο τον Γενάρη αλλά πλέον κοστίζει στην αγορά 40 εκατομμύρια μετά τις εμφανίσεις του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ιωαννίδης: Για το γκολ που του λείπει έχει ευθύνη ο Βιτόρια που δεν την «αναλαμβάνει»!

Ιωαννίδης: Για το γκολ που του λείπει έχει ευθύνη ο Βιτόρια που δεν την «αναλαμβάνει»!

Πρόβλημα που δημιούργησε (και) ο Ρουί Βιτόρια, η δυσκολία που έχει πλέον ο Ιωαννίδης στο να σκοράρει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των Euro συνολικά είναι αυτός που όλοι φαντάζονται

Ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των Euro συνολικά είναι αυτός που όλοι φαντάζονται

Αυτός είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των Euro συνολικά και είναι εκείνος που φαντάζονται οι περισσότεροι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα αλλά ήταν σα να έπαιξε στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα αλλά ήταν σα να έπαιξε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είχε συνδεθεί με την απόκτηση αυτού του παίκτη για περισσότερα από ένα καλοκαίρι και είναι σα να έπαιξε

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Η φημολογία για τον Άμπελ Ρουίθ και τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η φημολογία για τον Άμπελ Ρουίθ και τον ΠΑΟΚ

Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη πως ο ΠΑΟΚ μιλάει για την απόκτηση του Αμπέλ Ρουίθ

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων που έβαλε τη λέξη Βασιλική στο όνομά της

Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων που έβαλε τη λέξη Βασιλική στο όνομά της

Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων που αποτελεί και τη μεγάλη αντίπαλο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και έχει το Βασιλική στο όνομά της

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Όταν ο Νταγκόφσκι «έδιωχνε» τον Λαφόντ!

Παναθηναϊκός: Όταν ο Νταγκόφσκι «έδιωχνε» τον Λαφόντ!

Νταγκόφσκι και Λαφόντ μετά την Φιορεντίνα πιθανότατα θα συνυπάρξουν και στον Παναθηναϊκό. Το σενάριο επαναλαμβάνεται από την… ανάποδη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Συνέντευξη του Νίκου Βαμβακούλα στους μαθητές του Δημοσιογραφικού και Φωτογραφικού Ομίλου του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Συνέντευξη του Νίκου Βαμβακούλα στους μαθητές του Δημοσιογραφικού και Φωτογραφικού Ομίλου του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στους μαθητές του Δημοσιογραφικού και Φωτογραφικού Ομίλου του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαίωση Sportime: Ανακοίνωσε Γκελασβίλι ο Πανσερραϊκός!

Επιβεβαίωση Sportime: Ανακοίνωσε Γκελασβίλι ο Πανσερραϊκός!

«Λιοντάρι» και επίσημα ο διεθνής Γεωργιανός στόπερ, Ίβα Γκελασβίλι, προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ποδόσφαιρο