Παναθηναϊκός: Καιρός είναι να «φάει» τη θέση του Σπόραρ
Ο Παναθηναϊκός έχει δύο φορ πρώτης γραμμής, αλλά ξεκάθαρα πιο φορμαρισμένος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Έτοιμος να πάρει τη θέση του Σπόραρ λοιπόν.
Σώνει βαθμούς ο Παναθηναϊκός και η αιτία είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τον Σπόραρ και αναμένεται να του πάρει τη θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του «τριφυλλιού».
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ του. Αυτή τη στιγμή ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πιο μπροστά από τον Αντράζ Σπόραρ. Και περισσότερη ρέντα έχει ο Έλληνας φορ και πιο επιδραστικός είναι και ο άνθρωπος που έχει σώσει ουκ ολίγες φορές πλέον τον Παναθηναϊκό από κάζο είναι.
Με άλλα λόγια, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ο Ιωαννίδης είναι η αλήθεια.
Παναθηναϊκός: Καιρός είναι να «φάει» τη θέση του Σπόραρ
Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου ο Ιωαννίδης ξεκίνησε βασικός αντί του Σπόραρ που ήταν ανέτοιμος, έχει συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του και απέναντι στον ΟΦΗ είναι αυτός που διατηρεί το αήττητο του Παναθηναϊκού στη Super League με το τέρμα που πετυχαίνει.
O 22χρονος στράικερ που δεν είχε impact μέχρι την 10η αγωνιστική, μετράει 3 γκολ, τη συμμετοχή του στο γκολ κόντρα στον Ιωνικό (όλη την προσπάθεια και το σουτ που αποκρούει ο Χουτεσιώτης ασταθώς εκείνος την είχε κάνει) και μια ασίστ στα τελευταία πέντε ματς, με συμβολή σε κάθε ένα από αυτά.
Μάλλον απέναντι στον Λεβαδειακό θα πάρει φανέλα βασικού ξανά…
Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!
Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!