Παναθηναϊκός: Κοντά σε Καλάμπρια το «τριφύλλι»
Συνεχίζεται από την Ιταλία το θέμα Καλάμπρια.
Πολύ κοντά στον Νταβίντε Καλάμπρια φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέδειξε εξ’αρχής το θέμα και τώρα το συνεχίζει, μεταφέροντας νέες πληροφορίες για τον Ιταλό δεξιό μπακ.
Συγκεκριμένα τονίζει ότι ο 28χρονος που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από το «τριφύλλι».
Όπως τονίζει, οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και οι δύο πλευρές έχουν μειώσει τις αποστάσεις. Η προσφορά του Παναθηναϊκού, πάντα κατά τον Μορέτο, αφορά συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τον παίκτη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα.
«Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με την υπόθεση.
La Roma è su Leon Bailey, in uscita dall’Aston Villa.
Obiettivo centrocampista per il Napoli, tre nomi in lista: Andy Diouf del Lens, Carney Chukwuemeka del Chelsea e Djaoui Cissé
del Rennes.Calabria verso il Panathinaikos.
Tutte le novità di mercato su youtube ⬇️…
— Matteo Moretto (@MatteMoretto) August 13, 2025