Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γράφτηκε στο Βέλγιο για τον Σελίμ Αμάλα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν που τον θέλει. .

Εφημερίδα στο Βέλγιο έγραψε για τον Σελίμ Αμάλα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν που ήθελε τον παίκτη.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δημοσίευμα στο Βέλγιο εμπλέκει τον Σελίμ Αμάλα και τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η Σταντάρ Λιέγης επιθυμεί να τον πουλήσει. Ο Παναθηναϊκός ήταν όμως που έκανε την προσέγγιση.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον Μπερνάρντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει το ψάξιμο και σε άλλες θέσεις. Μία από αυτές είναι να αποκτήσει έναν παίκτη στη θέση «8», «10». Με άλλα λόγια, να καλύψει το κενό του Μαουρίσιο ή του Βιγιαφάνιες που πολλές φορές έπαιζε στην τριάδα των χαφ του Γιοβάνοβιτς.

Δημοσίευμα στο Βέλγιο ανέφερε για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Σελίμ Αμάλα. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός με βελγικό διαβατήριο είναι παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει πως στον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ελεύθερος. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόταση στα δύο εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Πρόταση που θα γινόταν αποδεκτή, ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να μεταβεί στον Πειραιά.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός τον ήθελε!

Χωρίς να σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για όλες τις ελληνικής ομάδας, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που ενδιαφέρεται για τον Αμάλα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Αμάλα είχε θέμα να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικώς, ή είναι μια πρώτη αντίδραση. Ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουμε αν τον εξετάζει επίσης. Για το «τριφύλλι», σίγουρα.

Πάντως, η πληροφορία από το Βέλγιο αναφέρει πως ο παίκτης είχε μιλήσει με τον ίδιον τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι επειδή το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια νέα εξέλιξη με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» άλλωστε, όταν επιλέγει έναν παίκτη επιμένει σε αυτόν.

Μια πιθανή έλευση του Μπερνάρντ εξάλλου, μπορεί να αλλάξει το status όλου του Παναθηναϊκού, κάνοντάς τον ελκυστικό προορισμό ακόμα και χωρίς ευρωπαϊκή παρουσία.

Αθλητικές ειδήσεις

Ανοικτό ακόμα του Τέγιο για τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Το ερώτημα έχει να κάνει και με το project Αλεξανδρόπουλος – Ο Ιωαννίδης που δεν πουλήθηκε στο MLS;

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»