ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής, ίδια ομάδα

Με την εμφάνισή του κόντρα στην Τζουργκάρντεν ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως η αλλαγή προπονητή από μόνη της δεν διορθώνει την κατάσταση.
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής, ίδια ομάδα

Σωστά άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός. Ήταν επιβεβλημένο. Ωστόσο, η έλευση του Ρούι Βιτόρια δεν σημαίνει πως όλα θα διορθωθούν έτσι απλά. Η ήττα από την Τζουργκάρντεν το επιβεβαιώνει. Ακόμη περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε.

Για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν κανονική ομάδα. Στο δεύτερο μπήκε με νοοτροπία αντίστοιχης με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Μόνο που είχε έναν καλύτερο αντίπαλο απέναντί του και τον χειρότερο δικό του εαυτό. Ο εκνευρισμός των παικτών του ήταν πολύ μεγάλος. Έχασαν το μυαλό τους και τους κόστισε.

Τα λάθη στο ίδιο μοτίβο με πριν. Τραγικές αμυντικές επιστροφές, ένας Μλαντένοβιτς που αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και μία μεσαία γραμμή που δεν κόβει. Έβαλε το χεράκι του στο τελευταίο και ο Ρούι Βιτόρια, αφού άργησε πολύ να αντιδράσει.

Ωστόσο, η ευθύνη για ό,τι ανέλαβε δεν είναι δική του. Απλώς ο αγώνας στη Σουηδία του έδειξε πόση δουλειά έχει. Δεν είναι απλό να γυρίσει έτσι εύκολα ο διακόπτης. Ο Παναθηναϊκός έχει έλλειμμα προσωπικότητας, του λείπει μεσοαμυντικά η ποιότητα και μπροστά όσο ο Ιωαννίδης είναι έτσι, θα έχει θέμα.

Μέσα σε όλα είναι ξεκάθαρο και το ψυχολογικό πρόβλημα. Με το που στραβώσει κάτι, δεν βγάζει αντίδραση. Το είδαμε για άλλη μία φορά. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Μένει να δούμε πώς, πότε και εάν θα τη φέρει στον ίσιο δρόμο ο Βιτόρια.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Τσιριβέγια!

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Τσιριβέγια!

Ο Τσιριβέγια έκλεισε στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ναντ είχε πρόταση και από τον ΠΑΟΚ για τον Ισπανό μέσο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γκαγκάτσης διέψευσε, αλλά δεν έπεισε για παρεμβάσεις στη διαιτησία!

Ο Γκαγκάτσης διέψευσε, αλλά δεν έπεισε για παρεμβάσεις στη διαιτησία!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε τους υπαινιγμούς συγκεκριμένου προέδρου Ένωσης για παρεμβάσεις στη διαιτησία, αλλά δεν (τους) έπεισε!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Ιωαννίδης ξέρουν…

Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Ιωαννίδης ξέρουν…

Τα σενάρια πώλησης του Ιωαννίδη και η τακτική του Παναθηναϊκού για τον φορ του τριφυλλιού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν Γιούρασεκ αλλά την ήττα την «έφαγε» η Ένωση!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν Γιούρασεκ αλλά την ήττα την «έφαγε» η Ένωση!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχτηκαν για Γιούρασεκ, αλλά είδαν τον Τσέχο να πηγαίνει στην Μπεσίκτας.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντάνιελ Ποντένσε: Τι συμβαίνει με Ποντένσε και Ολυμπιακό;

Ντάνιελ Ποντένσε: Τι συμβαίνει με Ποντένσε και Ολυμπιακό;

Που είναι το πρόβλημα λοιπόν;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Στη Ρίο Άβε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με κάθε επισημότητα! (pics)

Στη Ρίο Άβε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με κάθε επισημότητα! (pics)

Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο Συλαϊδόπουλος από τη Ρίο Άβε...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ομάδα που είχε ονομαστει η Μηχανή έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο πριν την Ολλανδία και τον Άγιαξ του Κρόιφ

Η ομάδα που είχε ονομαστει η Μηχανή έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο πριν την Ολλανδία και τον Άγιαξ του Κρόιφ

Η ομάδα που έπαιζε φοβερή μπάλα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τα τρελά λεφτά που ζητάει η Μπόντο Γκλιμτ για τον Πάτρικ Μπεργκ

Ολυμπιακός: Τα τρελά λεφτά που ζητάει η Μπόντο Γκλιμτ για τον Πάτρικ Μπεργκ

Ο Ολυμπιακός και ο Πάτρικ Μπεργκ θα είναι ωραίο σενάριο, απλά τα χρήματα που ζητά η Μπόντο είναι πάρα πολλά

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Ο Συλαϊδόπουλος πήρε και Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων στη Ρίο Άβε

Ο Συλαϊδόπουλος πήρε και Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων στη Ρίο Άβε

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος παίρνει Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων στη Ρίο Άβε

Έλληνες του εξωτερικού