ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο φορ που ήταν η πρώτη επιλογή του Βιτόρια αλλά είπε «όχι»!

Ο επιθετικός που προσπάθησε να πείσει ο Βιτόρια να έρθει στον Παναθηναϊκό, η αρνητική απάντηση και ο Σφιντέρσκι.
Παναθηναϊκός: Ο φορ που ήταν η πρώτη επιλογή του Βιτόρια αλλά είπε «όχι»!

Η πρώτη επιλογή του Ρουί Βιτόρια για τη θέση του φορ, η αρνητική απάντηση και η ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Κάρολ Σφιντέρσκι άργησε να έρθει στην Αθήνα, παρότι είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της Σάρλοτ, η οποία εξαρχής δεν ήθελε να δανείσει τον Πολωνό αλλά να τον πουλήσει, σε νούμερα πάντως που ήταν μακριά από αυτά που ήθελε να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Ο δεύτερος λόγος ήταν η επιθυμία του Ρουί Βιτόρια να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Μοχάμεντ Μοσταφά. Ο Αιγύπτιος φορ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του τριφυλλιού και φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνεργάστηκε ο Βιτόρια στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Ακόμη και μερικές ημέρες πριν υπήρξε νέα επαφή με τον Μοσταφά αλλά η απάντηση του Αιγύπτιου ήταν αρνητική καθώς αν άφηνε τη Ναντ, θα ήθελε να το κάνει είτε για κάποια άλλη γαλλική ομάδα, είτε για ένα κλαμπ από τα λεγόμενα «μεγάλα» πρωταθλήματα.

Έριξε άκυρο στον Παναθηναϊκό και επειδή ο χρόνος λιγόστευε, οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα για τον Σφιντέρσκι, ειδικά από τη στιγμή που οι Αμερικάνοι έριξαν τις απαιτήσεις τους και έφτασαν σε πιο νορμάλ επίπεδα.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Σε μια εποχή που τα κλαμπ ψάχνουν όχι μόνο παίκτες αλλά και ανθρώπους που τους ανακαλύπτουν πρώτοι, μία Ελληνίδα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ έγινε μειοψηφική ιδιοκτήτρια της Σουόνσι, ακολουθώντας τον Snoop Dogg και τον Λούκα Μόντριτς σε μια αλλιώτικη κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Όλα ήταν... τέλεια ώσπου ένας Τούρκους δικηγόρος τον... παραμύθιασε και έφυγε από τον Ολυμπιακό νύχτα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει «εννιάρι» και χτυπά την πόρτα του Βαΐ στην Bundesliga

Ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει «εννιάρι» και χτυπά την πόρτα του Βαΐ στην Bundesliga

Η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του Ελιέ Βαΐ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με δανεισμό και οψιόν αγοράς, καθώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα πιέζει τον Αλμέιδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα χάσει και την Ευρώπη, το έχουν καταλάβει;

Παναθηναϊκός: Θα χάσει και την Ευρώπη, το έχουν καταλάβει;

Ο Παναθηναϊκός με το που φεύγει το 2025 είναι ήδη στο -6 από το Λεβαδειακό και πλέον είναι στον αέρα ακόμα και η Ευρώπη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

«Μήπως ο κύριος Λανουά νομίζει ότι η Ελληνική Διαιτησία είναι το χωράφι του;»

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Πώς διαμορφώνεται το Europa League 2026-27 αν τελείωναν σήμερα τα πρωταθλήματα. Ολυμπιακός στο Pot 1, αλλαγές λόγω συντελεστών και σενάρια UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Σέντερ μπακ, εξτρέξ και αριστερό μπακ κοιτάνε στην αγορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως ο Μεντιλίμαπρ λέει συνεχώς «δεν θέλω παίκτες».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θα στηρίξει τον Γκρούγιτς

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θα στηρίξει τον Γκρούγιτς

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά για την απόκτηση χαφ αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Γκρούγιτς θα μείνει εκτός πλάνων για τη συνέχεια

Ποδόσφαιρο