Παναθηναϊκός: Όταν αυτός που έφερνε τη μπάλα έπρεπε να παίξει!
MVP της ...ΑΕΛ ο Μλαντένοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην AEL FC Arena.
Παναθηναϊκός: O Μλαντένοβιτς θύμιζε τον πιτσιρικά ψιλό… άμπαλο που έφερνε όμως τη μπάλα στην αλάνα και αναγκαστικά έπρεπε να παίζει!
Ήταν δεδομένο ότι ο Κυριακόπουλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να γίνει βασικός. Και έγινε με το καλημέρα και λόγω συγκυριών, αφού ο Μλαντένοβιτς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.
Ο Έλληνας μπακ τα έφερε έτσι η… κατάρα που τραυματίστηκε και θα επιστρέψει του… χρόνου. Μοιραία στα παπούτσια του θα έμπαινε ο… βιονικός την περσινή σεζόν, Μλαντένοβιτς, ο οποίος όμως φέτος είναι διαφορετικός. Αγωνιστικά και ως συμπεριφορά, ο Σέρβος κάπου δεν πατάει καλά. Μέσα στα νεύρα, κάρτες, αδικαιολόγητα πολλές φορές.
Φλέρταρε αρκετές φορές με την κόκκινη και στη Λάρισα η… στάμνα έσπασε! Και εκτός από την αποβολή του, χρεώνεται το λάθος στο πρώτο γκολ της ΑΕΛ και το πέναλτι στο δεύτερο! Ουσιαστικά ο καλύτερος παίκτης της Λάρισας ήταν ο Σέρβος που επιπλέον στερεί εαυτόν και από τον Μπενίτεθ που δεν θα έχει αριστερό μπακ κόντρα στον Βόλο και πιθανότατα θα… βαφτίσει ως τέτοιο τον Τουμπά!
Η εικόνα του Μλαντένοβιτς είναι ίσως μια μικρογραφία της κατάστασης που επικρατεί (και) φέτος στον Παναθηναϊκό! Χωρίς καθαρό μυαλό και πολύ εκνευρισμό.
Ο Μλαντένοβιτς την περασμένη Κυριακή, θύμιζε το πιτσιρικά – που όταν ήμασταν μικροί και τρέχαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στις αλάνες – που δεν την… έβρισκε ιδιαίτερα αλλά η μπάλα ήταν δική του και αναγκαστικά έπρεπε να παίζει. Και τον έβαζαν είτε δεξί, είτε αριστερό μπακ για πιο safe. Και όταν καταλάβαινε ότι δεν τον έπαιζαν οι υπόλοιποι την έπαιρνε και έφευγε!
Προφανώς και πλέον είναι πασιφανές ότι ο Μλαντένοβιτς δεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, έχει χάσει τη φανέλα του βασικού από τον Κυριακόπουλο, ενώ ο Παναθηναϊκός έστω και διακριτικά αναζητούσε αριστερό μπακ ενόψει Ιανουαρίου. Ο Μλαντένοβιτς έχει ήδη μπει στην κατηγορία… Ντραγκόφσκι. Ένας ακόμη παίκτης που δεν θα υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μπενίτεθ και θα ενημερωθεί να αναζητήσει άλλη ομάδα από τώρα για να συνεχίσει την καριέρα του.