Παναθηναϊκός: Όταν μπει στον Βοτανικό, να κάνουν τη Λεωφόρο παιδότοπο!
Παιδική χαρά η άμυνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ. Τραβούσε και τα λίγα μαλλιά που έχει ο Μπενίτεθ!
Και τα τρία γκολ της ΑΕΚ από αστεία λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός. Δεν πίστευε όσα έβλεπε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Η ΑΕΚ ναι μεν ήταν καλύτερη, αλλά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε εύκολα τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα στη Λεωφόρο. Αλλά τα αστεία ατομικά λάθη που έκαναν κάποιοι ποδοσφαιριστές του, δεν του επέτρεψαν ούτε όταν επέστρεψε από το 0-2 να πάρει κάτι από το ματς.
Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν πίστευε αυτά που έβλεπε ούτε σε real time, ούτε στο βίντεο μετά το ματς, τόσο το βράδυ της Κυριακής, όσο και την επόμενη.
Για τον Ισπανό προπονητή, όπως έλεγε στους συνεργάτες του, τα λάθη των παικτών του γίνονται είτε σε παιδικά πρωταθλήματα, είτε σε ερασιτεχνικά. Και δεν έχει άδικο, αφού η αμυντική λειτουργία των πρασίνων θύμιζε…πάρτι σε παιδότοπο.
Γεντβάι στο πρώτο πέναλτι, Πάλμερ Μπράουν και Ντραγκόφσκι στο δεύτερο στοίχισαν βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Όπως και το χαμένο πέναλτι του Σβιντέρσκι που είναι το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Μπενίτεθ εξετάζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να αλλάξει τον εκτελεστή στα επόμενα.