ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Παλεύει και άλλη μεταγραφή – Στράβωμα με Σιώπη

Μεταγραφική ρελάνς την ύστατη στιγμή θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Παλεύει και άλλη μεταγραφή – Στράβωμα με Σιώπη

Έστω και στο παρά ένα ο Παναθηναϊκός υλοποιεί την επιθυμία του Ρούι Βιτόρια και αποκτά αμυντικό χαφ. Ακόμη και εάν δεν είναι η βασική επιλογή του Πορτογάλου.

Ο Βιτόρια ήταν έξαλλος με αυτά που έβλεπε γιατί έναν παίκτη ζήτησε και δεν του τον πήραν. Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναθηναϊκός τον Σουαλιχό Μεϊτέ.

Αντανακλαστικά δεν έδειξε. Άργησε πολύ για να βρει τον επόμενο. Τελικά μέτρησε και η επιθυμία που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος να ισχυροποιήσει τον ελληνικό κορμό. Ένα ακόμη μέλος της Εθνικής Ελλάδας θα ντυθεί στα «πράσινα».

Τα πάντα στην υπόθεση του Σιώπη έχουν προχωρήσει και το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) εκτός απροόπτου θα φτάσει στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και θα υπογράψει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη μεταγραφή του Σιώπη την αποκάλυψε η ιστοσελίδα walesonline.co.uk. Έστω και εάν οι Ουαλοί το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα, καθώς ανέφεραν από το πρωί πως ο παίκτης είναι στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Από εκεί και πέρα, στο άκουσμα της είδησης υπήρξε μία παγωμάρα. Ο Σιώπης είναι ένα μηχανάκι. Θα προσαρμοστεί αμέσως. Δίνει το 100% και έχει και άριστη σχέση με ορισμένους παίκτες του «τριφυλλιού». Ωστόσο, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 1.68 και τη σύγκριση με τον Μεϊτέ (1.87) την κάνει αναπόφευκτα κανείς. Εντελώς άλλα κορμιά και διαφορετικά χαρακτηριστικά και στυλ παιχνιδιού. Επομένως, καταλαβαίνει ο καθένας πως δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελε ο Βιτόρια. Ωστόσο, ελλείψει άλλων επιλογών άναψε το πράσινο φως.

Τέλος, έστω και την ύστατη στιγμή ο Παναθηναϊκός κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να βάλει μεταγραφικά και το κερασάκι στην τούρτα. Οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι λιγοστές. Ωστόσο, το ψάχνουν οι «πράσινοι».

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δύσκολα για Γιαζίτσι αλλά ο Τούρκος δεν καταλαβαίνει τίποτα

Ολυμπιακός: Δύσκολα για Γιαζίτσι αλλά ο Τούρκος δεν καταλαβαίνει τίποτα

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν είναι απλή περίπτωση, έχει ΤΡΕΛΑ με τον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται συνεχώς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Δεν είχε λογική αυτό που έγινε με Καντεβέρε…

Άρης : Δεν είχε λογική αυτό που έγινε με Καντεβέρε…

Ξαφνική ήταν η ενημέρωση για τον Τίνο Καντεβέρε, ο οποίος μοιάζει να έχει μυϊκό θέμα και είναι άγνωστο το πόσο θα απουσιάσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Θα μπει άρον άρον ο Γιακουμάκης…

ΠΑΟΚ : Θα μπει άρον άρον ο Γιακουμάκης…

Μπορεί να μην είναι έτοιμος στο 100% ο Γιώργος Γιακουμάκης, αλλά στον ΠΑΟΚ περιμένουν να παίξει στην αναμέτρηση με την Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Με Πνευμονίδη και Ροντινέι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός : Με Πνευμονίδη και Ροντινέι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Μετρημένα κουκιά Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Πνευμονίδης και Ροντινέι οι επιλογές…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Προβληματισμένος ο Ίνγκασον…

Παναθηναϊκός : Προβληματισμένος ο Ίνγκασον…

Έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Ίνγκι Ινγκασον και αυτό έχει αρχίσει να τον βάζει σε σκέψεις…

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Μακεδονικός – Λεβαδειακός: Live Streaming 18/8 – Σε ποιο κανάλι θα δείτε το ματς Κυπέλλου

Μακεδονικός – Λεβαδειακός: Live Streaming 18/8 – Σε ποιο κανάλι θα δείτε το ματς Κυπέλλου

Το Μακεδονικός – Λεβαδειακός ανοίγει τη σεζόν με το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους. Δείτε ώρα και κανάλι για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ξέμεινε από εξτρέμ με Αστέρα Τρίπολης! Έξω Καμπελά, Ζέλσον και Στρεφέτσα!

Ολυμπιακός : Ξέμεινε από εξτρέμ με Αστέρα Τρίπολης! Έξω Καμπελά, Ζέλσον και Στρεφέτσα!

Χωρίς τρεις από τους βασικούς του εξτρέμ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντίνο έδειξε με τη Ρίβερ γιατί ο Ολυμπιακός τον θέλει… χθες!

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντίνο έδειξε με τη Ρίβερ γιατί ο Ολυμπιακός τον θέλει… χθες!

Τρομερή εμφάνιση από τον Αντίνο Σαντίνο κόντρα στη Ρίβερ Πλείτ, δικαιολόγησε ξανά γιατί ο Ολυμπιακός θέλει τόσο πολύ τη μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Χατσίδης, το μεγάλο μανατζερικό κανάλι

ΠΑΟΚ: Χατσίδης, το μεγάλο μανατζερικό κανάλι

Ο Δημήτρης Χατσίδης έκανε εξαιρετικό με τον ΠΑΟΚ στην Αυστρία και το μανατζερικό του κανάλι είναι από τα σημαντικότερα στον κόσμο

ΠΑΟΚ