Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Γεντβάι και Αντίνο η 11άδα των πρασίνων – 10 στους 11 άλλαξε ο Λουτσέσκου
Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (20.30, Cosmote Sport 1) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι 11 που επέλεξαν Μπενίτεθ και Λουτσέσκου.
Από πλευράς γηπεδούχων που μετρούν έξι απουσίες (Κώτσιρας, Τουμπά, Τσιριβέγια, Σισοκό, Τζούρισιτς, Πελίστρι), ο Λαφόν θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Καλάμπρια δεξιά στην άμυνα, ο Κυριακόπουλος αριστέρα με κεντρικό δίδυμο τους Ίνγκασον και Γεντβάι. Στη μεσαία γραμμή, Τσέριν, Κοντούρης και Μπακασέτας. Βασικός ξανά ο Αντίνο στο δεξί φτερό, Ζαρουρί αριστερά και ο Τεττέη στην κορυφή.
Τους… 10 από τους 11 που ξεκίνησαν την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό άλλαξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τον Πέλκα που θα καλύψει το κενό του τραυματία Κωνσταντέλια. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιφτσής και στην άμυνα οι Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα. Μεϊτέ και Οζντόεφ οι δύο πίσω από τον Πέλκα, με τον Μύθου στη κορυφή της επίθεσης και τους Τάισον και Ζίβκοβιτς στα δύο «φτερά».
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες
Παναθηναϊκός: Λαφόν, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Ίνγκασον, Γεντβάι, Τσέριν, Μπακασέτας, Κοντούρης, Αντίνο, Ζαρουρί, Τεττέη.
ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Πέλκας, Μύθου, Τάισον Ζίβκοβιτς.