Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με Έλληνες διαιτητές, όπως είχε εξαγγελθεί από την αρχή, η συνέχεια Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη φετινή σεζόν, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του θεσμού. Ο Άγγελος Ευαγγέλου στο μεγάλο ντέρμπι.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ όρισε τον Άγγελο Ευαγγέλου ως διαιτητή της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι Φωτόπουλος και Καραγκιζόπουλος, τέταρτος ο Βεργέτης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.
Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας φάσης, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό, διαιτητής ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με βοηθούς τους Κωσταρά και Κόλλια, τέταρτο τον Σιδηρόπουλο και στο VAR τους Κουμπαράκη και Παπαπέτρου.
Και οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη, με το παιχνίδι στο Ηράκλειο να ξεκινά στις 17:00, ενώ το ντέρμπι της Λεωφόρου θα διεξαχθεί στις 20:30.