Στον πάγκο: Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Μπακασέτας, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Μπρέγκου
Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν: Mε Τουμπά αριστερό μπακ και Πάντοβιτς στην κορυφή!
Αριστερός μπακ ο Τουμπά κόντρα στους Τσέχους. Βασικός ο Παντοβιτς και 10άρι ο Τζούρισιτς.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Βικτόρια Πλζεν (22.00, CosmoteSport 5 και ANT1) για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Άσχετα αν στο πρωτάθλημα οι πράσινοι είναι στο -15 και πάνε από το κακό στο χειρότερο, απέναντι στους Τσέχους θέλουν τη νίκη και το τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη οκτάδα.
Γνωστές οι απουσίες για τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού Πελίστρι, Ρενάτο και Κυριακόπουλος είναι τραυματίες, ενώ Ντέσερς, Γεντβάι, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ και Νίκας έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Με τον Ντραγκόφσκι προς… πώληση, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Λαφόν. Στο κέντρο της άμυνας Ίνγκασον και Πάλμερ Μπράουν, στο δεξί άκρο της ο Καλάμπρια ενώ στο αριστερό ο Τουμπά με τον Μλαντένοβιτς να μένει στον πάγκο. Στην μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Τσιριβέγια που δεν έπαιξε στη Λάρισα λόγω τιμωρίας, ο Σιώπης και Τζούρισιτς αντί Μπακασέτα. Στα «φτερά» της επίθεσης, Τετέ δεξιά και Ζαρουρί αριστερά, ενώ στο δίλημμα Πάντοβιτς ή Σφιντέρσκι, ο Μπενίτεθ επέλεξε τον Σέρβο.
Παναθηναϊκός: Λαφόν, Καλάμπρια, Τουμπά, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσιριβέγια, Σιώπης, Τζούρισιτς, Τετέ, Ζαρουρί, Πάντοβιτς.