ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χ. Δώνης: «Πάντα μεγάλος ο Παναθηναϊκός»

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε στην έντυπη έκδοση του Sportime, για τον έναν και μοναδικό στόχο που είχε από την προετοιμασία κιόλας το «τριφύλλι».
Χ. Δώνης: «Πάντα μεγάλος ο Παναθηναϊκός»

Πέρσι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, εξαργυρώνοντας το εξαιρετικό εξάμηνο (σ.σ. Ιανουάριος-Ιούνιος 2017) με τη φανέλα του Ηρακλή.

Η χρονιά για εκείνον στα πράσινα ήταν κάπως περίεργη, βέβαια, διότι στο μεγαλύτερο διάστημά της κλήθηκε να υπηρετήσει έναν ρόλο, που δεν είχε συνηθίσει. Αυτόν του επιθετικού. Συνολικά, πάντως, τα πήγε αρκετά καλά. Ο λόγος για τον Χρήστο Δώνη.

Φέτος, υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Γιώργου, ο Χρήστος ετοιμάζεται για ένα ακόμα limit up. Στην κλασική του θέση αυτή τη φορά, εκείνη του χαφ. Ο 25χρονος συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αρχηγών του «τριφυλλιού» και δικαίως, συγκαταλέγεται ανάμεσα σ’ αυτούς που μπορούν να συμπαρασύρουν τους μικρότερους.

Όχι επειδή είναι πολύ μεγαλύτερός τους. Αλλά επειδή έχει μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και ξέρει, απόλυτα, το που βρίσκεται. Το Sportime μίλησε με τον Χρήστο Δώνη, στο περιθώριο της πρόσφατης εκδήλωσης στα κεντρικά του ΟΠΑΠ.

Χρήστο ο Παναθηναϊκός παρέστη στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ, για την επέκταση της χορηγίας. Πες μας δύο λόγια για το event που έγινε.

«Πήγαμε σαν μία ομάδα, να στηρίξουμε κι εμείς το χορηγό μας. Ηταν μία πολύ ωραία εκδήλωση και χαρήκαμε που βρεθήκαμε εκεί».

Το «τριφύλλι» δείχνει ότι, αγωνιστικά, ανακτά την αίγλη του. Είστε έτοιμοι να φέρετε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά του αρμόζει;

«Εντάξει, κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μεγάλος, άσχετα αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Οσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε, κι αυτό να υπάρχει ως αντίκτυπο για την ομάδα».

Ερχεται ο αγώνας με τον Πανιώνιο μπροστά σας; Είστε έτοιμοι γι’ ακόμα ένα τρίποντο στο ΟΑΚΑ;

«Ναι σίγουρα, όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι, έτσι θα προετοιμαστούμε και γι’ αυτό. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γλυκαίνεστε με τα θετικά αποτελέσματα και κάνετε σταδιακά όνειρα για ψηλότερους στόχους;  Ή μένετε πιστοί στο μότο «πάμε καλά κι όπου βγει»;

«Νομίζω πως από την αρχή της προετοιμασίας ο στόχος μας ήταν ένας και μοναδικός, ότι πάμε στο κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό, όπου μας βγάλει».

Αυτό το Σ/Κ μόνο ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη κόντρα στον Πανιώνιο

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Βιτόρια άλλαξε τις ταχύτητες…

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Βιτόρια άλλαξε τις ταχύτητες…

Πιο γρήγορα πλέον οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού με υπογραφή και εντολή Ρουί Βιτόρια, Θα του βγει όμως ποιοτικά;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο μικροσκόπιο της Ρόμα ο Βαγιαννίδης

Στο μικροσκόπιο της Ρόμα ο Βαγιαννίδης

Ποιος θα πάρει τελικά τον Βαγιαννίδη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το λάθος για τον Κωστούλα, η κίνηση του Μπέου και το σχέδιο του Βιτόρια!

Το λάθος για τον Κωστούλα, η κίνηση του Μπέου και το σχέδιο του Βιτόρια!

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει και πάλι με πολλές αποκαλύψεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Μάγκνουσον ο Τουμπά και ένα «χαρτί» η Τραμπζονσπόρ

Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Μάγκνουσον ο Τουμπά και ένα «χαρτί» η Τραμπζονσπόρ

Ένα εκ. ευρώ το χρόνο θα παίρνει στον Παναθηναϊκό ο Αχμέτ Τουμπά και άλλο ένα θα πάρουν οι Τούρκοι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Πελίστρι το ψάχνει

Παναθηναϊκός: Ο Πελίστρι το ψάχνει

Δεν γράφτηκε τυχαία στο Μεξικό για ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα για τον Φακούντο Πελίστρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Άνω τελεία για Μπράντον Τόμας!

Παναθηναϊκός: Άνω τελεία για Μπράντον Τόμας!

Ο Μπράντον Τόμας είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά το timing δεν είναι το ενδεδειγμένο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αχμέντ Τουμπά: Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού

Αχμέντ Τουμπά: Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αχμέντ Τουμπά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με το «τριφύλλι».

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 20 εκατομμύρια για τον Ιωαννίδη: Ποιος θα τολμήσει;

20 εκατομμύρια για τον Ιωαννίδη: Ποιος θα τολμήσει;

Η τιμή, όμως, είναι εκείνη που προκαλεί παγωμάρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ουναΐ!

Παναθηναϊκός: Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ουναΐ!

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει την κίνηση τους για τον Ουναΐ, αλλά παράλληλα έχουν βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Μαροκινού.

Ποδόσφαιρο