ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλή Ανάπλαση: Υπεύθυνη από τον Δήμο η Πόπη Δομάζου

Διπλή Ανάπλαση: Μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρξει η νέα σειρά συζητήσεων των ομάδων εργασίας Δήμου Αθηναίων και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Διπλή Ανάπλαση: Υπεύθυνη από τον Δήμο η Πόπη Δομάζου

Διπλή Ανάπλαση: Μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρξει η νέα σειρά συζητήσεων των ομάδων εργασίας Δήμου Αθηναίων και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τον Αύγουστο δεν προέκυψε κάποια καθυστέρηση ή μη τήρηση του οργανογράμματος. Μήνας διακοπών, επομένως το γεγονός ότι αποτραβήχτηκε ο Βοτανικός από την επικαιρότητα κρίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Από τον Σεπτέμβριο, με τον Κώστα Μπακογιάννη πλέον επίσημα στη θέση του νέου Δημάρχου, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις με νέες συνεδρίες των ομάδων εργασίας. Επάνω στην προσάρτηση, όπως όλα δείχνουν, του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον χώρο της Διπλής Ανάπλασης.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων στον σχεδιασμό των αντιδημαρχιών που συνέταξε και των προεδρικών θέσεων των Οργανισμών μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, έδωσε τον ρόλο της υπεύθυνης για τη Διπλή Ανάπλαση στην Πόπη Δομάζου. Η κ. Δομάζου εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» και πλέον αναλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο εξαιρετικά σημαντικό για τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα με σημειολογία, μια και πρόκειται για την κόρη του «Στρατηγού» Μίμη Δομάζου. Εμβληματικής φυσιογνωμίας στην ιστορία του «τριφυλλιού». Η κ. Δομάζου είναι δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφώνου. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Γεωπονία και Αρχιτεκτονική Τοπίου.

Σύνδεση με το πλάνο του Βοτανικού και τη στέγαση εκεί ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη, από τη μεριά του Δήμου ενδεχομένως να έχουν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου) με τον Νίκο Μακρόπουλο (αντιδήμαρχο Ανάπτυξης – ΕΣΠΑ).

Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Φουλ ροτέισον από τον Μπενίτεθ. Βασικός ο Αντίνο! Στην 11άδα και ο Σάντσες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται ο Μπενίτεθ!

Τι... ανησυχητικό εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην κάλυψη ενός βασικού αγωνιστικού κενού, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάβι Ερνάντεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Κηφισιά με πίεση και ρυθμό, οι γηπεδούχοι κυνηγούν γρήγορο προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι άμυνα και κόντρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Λεωφόρο, με τον Σαντίνο Αντίνο να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Σισοκό, που δεν ήταν απλά μέλος του ρόστερ της Γουότφορντ αλλά έπαιζε και έχει αρκετά λεπτά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ψάχνεται…

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται…

Ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ψάχνεται να φύγει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πάει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!

Πάει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!

Tο ενδεχόμενο αποχώρησης Πασχαλάκη και η κίνηση για τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Πουλούλου επανήρθε και παίζει δυνατά!

Παναθηναϊκός: Ο Πουλούλου επανήρθε και παίζει δυνατά!

Ο Αφιμίκο Πουλούλου ξανά στην ατζέντα του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο