ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: «Δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το παιχνίδι με τους Κρητικούς και τον Νώντα Παντελάκη, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Αναλυτικά μίλησε για: το παιχνίδι Κυπέλλου με τους Χανιώτες: «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς, ειδικά για 20-25 λεπτά θα μπορούσαμε να...
Δώνης: «Δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το παιχνίδι με τους Κρητικούς και τον Νώντα Παντελάκη, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά μίλησε για:

το παιχνίδι Κυπέλλου με τους Χανιώτες: «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς, ειδικά για 20-25 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε εμείς να πάρουμε ένα καλύτερο σκορ, αντέδρασε ο αντίπαλος.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Πάντα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος, ειδικά σε αυτή τη φάση, όπου υπάρχει ο όμιλος και ήταν ευκαιρία για εμάς να δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας.

Σ’ αυτό υπάρχει πάντα κι ένας κίνδυνος να μην υπάρχει η ομοιογένεια που θέλουμε, όπου εμφανίστηκε σε κάποια από τα τρία παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν παιχνίδια και παρότι η ομοιογένειά μας δεν ήταν η καλύτερη, καταφέραμε να βγούμε πρώτοι και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

τον Παντελάκη: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήρθε στην αρχή της προετοιμασίας. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, είναι καλός επαγγελματίας, βελτιώνεται. Ξέρει και ο ίδιος ότι ο βαθμός δυσκολίας από τη Β’ Εθνική να έρθει στον Παναθηναϊκό, σε μία θέση που είναι απαιτητική, είναι μεγάλος. Αλλά δείχνει θετικά στοιχεία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης, που έκανε ντεμπούτο στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Έκανε έκκληση, επίσης, στον κόσμο να σταθεί πλάι στη νέα προσπάθεια των Κρητικών: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να την αγαπήσει ο κόσμος εδώ στην πόλη. Έχει φιλοδοξία, ενθουσιασμό και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ας έρθει ο κόσμος δίπλα μας, να συσπειρωθεί γύρω μας και όλοι εμείς θα τον κάνουμε χαρούμενο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά για την ομάδα – έκπληξη. Αλλού την έβλεπαν όλοι κι αλλού έφτασε. Συνεχίζουμε στον θεσμό και στο Πρωτάθλημα για τον στόχο που έχουμε βάλει».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για αριστερό μπακ και χαφ, δεν έρχονται ο Καμπίνι και ο Κραλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media