ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης στους παίκτες: «Βάλτε γκολ!»

Η συνεχής παραίνεση του 49χρονου τεχνικού και τα διαφορετικά προγράμματα για τους επιθετικογενείς και αμυντικογενείς παίκτες.
Δώνης στους παίκτες: «Βάλτε γκολ!»

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκίλζε, με τον Δώνη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Όπως και χθες (16/7) το πρόγραμμα διήρκεσε μιάμιση ώρα. Το «μενού» περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις κυκλοφορίας με αμυντική συμπεριφορά σε 2 ομάδες, στην μορφή του κλασικού «κορόιδου».

Πολύ δουλειά έγινε από τον Γιώργο Δώνη πάνω στους μεσοεπιθετικούς και τους επιθετικούς. Είτε μετά από σέντρες, είτε έπειτα από παράλληλες ή κάθετες πάσες στον εκάστοτε επιτιθέμενο (γενικώς υπήρχε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων), ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζητούσε επιτατικά ένα πράγμα από τους ποδοσφαιριστές του: «Βάλτε γκολ»! Με οποιαδήποτε προϋπόθεση και κατάσταση, ο 49χρονος τεχνικός ήθελε να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Τη στιγμή που οι επιθετικογενείς παίκτες ακολουθούσαν το δικό τους πρόγραμμα, στο υπόλοιπο γήπεδο οι αμυντικοί δούλευαν ανά τετράδες σε παράλληλες κινήσεις, αλληλοκαλύψεις και αντιμετώπιση συνθηκών απειλής από σέντρες.

Στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Κουρμπέλης-Άλτμαν

Το έντονο πρόγραμμα των τερματοφυλάκων (vids)

Το τρέξιμο, η άσκηση Κάτσε-Οικονόμου κι ο Σιφναίος (vids)

Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η πιο αποτυχημένη και η πιο δύσκολη περίπτωση!

Παναθηναϊκός: Η πιο αποτυχημένη και η πιο δύσκολη περίπτωση!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδεσμεύσει άμεσα την πιο αποτυχημένη μεταγραφή της τελευταίας διετίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Κανείς δεν ενημέρωσε παίκτες και προπονητή πόσα γκολ ήθελε ο Παναθηναϊκός στη Καβάλα!

Απίστευτο! Κανείς δεν ενημέρωσε παίκτες και προπονητή πόσα γκολ ήθελε ο Παναθηναϊκός στη Καβάλα!

Η… ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες και ο προπονητής ενημερώθηκαν εκ των υστέρων για το ότι έπρεπε να σκοράρουν κι άλλα γκολ στην Καβάλα για να αποφύγουν εν τέλει Άρη και Ολυμπιακό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός νέα: Ανάποδο πόδι, παίκτης άρρωστος, αρκεί να μην παίξει ο Μλαντένοβιτς…

Παναθηναϊκός νέα: Ανάποδο πόδι, παίκτης άρρωστος, αρκεί να μην παίξει ο Μλαντένοβιτς…

Δεν εμπιστεύεται τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τίποτε ο Ράφα Μπενίτεθ, προτιμώντας λύσεις εκτάκτου ανάγκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πάνω από 1 εκ. ευρώ για πέντε μήνες στον Κέπα!

Παναθηναϊκός: Πάνω από 1 εκ. ευρώ για πέντε μήνες στον Κέπα!

Τόσα θα δώσει ο Παναθηναϊκός για να δανειστεί τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Σφιντέρσκι κλήθηκε να υποστηρίξει κάτι που δεν… ξέρει!

Ο Σφιντέρσκι κλήθηκε να υποστηρίξει κάτι που δεν… ξέρει!

Θέμα με τον Κάρολ Σφιντέρσκι έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα : Προσπέρασε η Πολωνία, αλλά θα την περάσουμε ξανά!

UEFA Ranking Ελλάδα : Προσπέρασε η Πολωνία, αλλά θα την περάσουμε ξανά!

Η Πολωνία ανέβηκε προσωρινά πάνω από την Ελλάδα στο UEFA Ranking, εκμεταλλευόμενη την παρουσία τεσσάρων ομάδων στο Conference League.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Ποδόσφαιρο: Βλέπει Παναθηναϊκό και κάτι παθαίνει ο Μπέος!

Βλέπει Παναθηναϊκό και κάτι παθαίνει ο Μπέος!

Μια πιο… brutal προσέγγιση έχει ο Βόλος στα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82 : Μόλις αποφάσισε ο Σλούκας να πατήσει γκάζι, εξαφανίστηκε το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82 : Μόλις αποφάσισε ο Σλούκας να πατήσει γκάζι, εξαφανίστηκε το «τριφύλλι»

Με τον Κώστα Σλούκα να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα και τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί στην τέταρτη περίοδο, οι «πράσινοι» λύγισαν τη Χάποελ Τελ Αβίβ...

Μπάσκετ