Ένα τραγούδι του Άκη Πάνου για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Αφιερωμένο εξαιρετικά στον προπονητή αλλά και τους παίκτες και τον οργανισμό του Τριφυλλιού.
Μεγάλη βραδιά για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη με εμφατική νίκη στην Ελβετία απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις με σκορ 4-1.
Μια επικράτηση που μπορεί να σηματοδοτήσει πολλά για το… μετά.
Θυμίζουμε πως έρχεται μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο κόντρα στον «φημισμένο» και «διαφημισμένο» ως φαβορί στην Ελλάδα, Ολυμπιακό.
Και τα δύο αυτά αποτελέσματα, θετικό αυτό στο πρωτάθλημα και σπουδαίο αυτό στην Ελβετία, έχουν τη σφραγίδα του Χρήστου Κόντη στον πάγκο.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε προσωρινά για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά.
Σαν το τραγούδι του Άκη Πάνου που κυκλοφόρησε το 1969 με ερμηνεύτριες τις Βούλα Γκίκα και Βάσω Καρανικόλα με τον τίτλο «Ξαναγγενήθηκα».
Το ωραίο, όπως όλα του Πάνου, άσμα, αναφέρεται θαρρείς στον Παναθηναϊκό με «αφιερώσεις» στον Βιτόρια και κυρίως στον Κόντη.
Μέσα στα δικά σου χέρια, μόνο τυραννήθηκα.
Τώρα είμαι σ’ άλλα χέρια και ξαναγεννήθηκα.