ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έργκους Κάτσε: Σε λάθος εποχή στον Παναθηναϊκό

Έργκους Κάτσε: Ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τελικά το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν και ξέσπασε σάλος με την περιβόητη φωτογραφία (μπλούζα του UCK) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άλλαξαν πολλά. Ο Κάτσε άρχισε να δουλεύει περισσότερο στις...
Έργκους Κάτσε: Σε λάθος εποχή στον Παναθηναϊκό

Έργκους Κάτσε: Ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τελικά το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν και ξέσπασε σάλος με την περιβόητη φωτογραφία (μπλούζα του UCK) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άλλαξαν πολλά.

Ο Κάτσε άρχισε να δουλεύει περισσότερο στις προπονήσεις και, κυρίως, να μην τραβά τα φώτα της δημοσιότητας για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Οταν έγινε πατέρας σοβαρεύτηκε ακόμα περισσότερο, γεγονός που τον μετέτρεψε σε έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό.

Το τεχνικό τιμ στάζει μέλι για το ποιόν του, ενώ ο Γιώργος Δώνης πόνταρε πολλά στον Αλβανό μέσο, ο οποίος στις 8 Ιουλίου θα γιορτάσει τα 26α του γενέθλια.

Ο Έργκους Κάτσε ήρθε σε λάθος εποχή στον Παναθηναϊκό.

Δανεικός από τον ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιάννη Μυστακίδη τον Ιανουάριο του 2018.

Τότε που η ροή της χρηματοδότησης είχε κοπεί, τα χρέη βάραιναν τον σύλλογο και οι τιμωρίες βρίσκονταν προ των πυλών.

Ίσως στρογγυλοκαθίσει στο μέλλον ο Έργκους Κάτσε

Τη φετινή σεζόν χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένα τρίμηνο για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, εξαιτίας (και) των τραυματισμών του.

Η δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός συνοδεύθηκε από το τρομερό γκολ επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο – το highlight της «πράσινης» καριέρας του.

Ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να παραμείνει στην Αθήνα, ωστόσο οι οικονομικές συγκυρίες δεν το επιτρέπουν.

Εξωαγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα εν συγκρίσει με την περίοδο που ο Κάτσε πάτησε για πρώτη φορά στο «Γ. Καλαφάτης», όχι όμως στο σημείο να καλύπτει συμβόλαια 300 και 400.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δώνης περίμενε περισσότερα από τον Αλβανό μέσο, ο οποίος ήταν… τίμιος για ένα δίμηνο και μετά η απόδοσή του έπεσε, απόρροια της συνολικής εικόνας της ομάδας.

Ποιος ξέρει; Ισως υπό άλλες συνθήκες στο μέλλον ο Κάτσε να… κάτσει. Ή πιο σωστά, να στρογγυλοκαθίσει στον Παναθηναϊκό.

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Κριτική στον Ράφα Μπενίτεθ άσκησε ο Αντώνης Πανούτσος για την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο