ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Δώνης: Πιθανώς χρειάζεται μία αναθεώρηση

Ο τραυματισμός του Χουάν Χοσέ Περέα και, κυρίως, η ανετοιμότητα του Φεντερίκο Μακέντα έχουν προκαλέσει συζήτηση στην ομάδα
Γιώργος Δώνης: Πιθανώς χρειάζεται μία αναθεώρηση

Γιώργος Δώνης: Ο τραυματισμός του Χουάν Χοσέ Περέα και, κυρίως, η ανετοιμότητα του Φεντερίκο Μακέντα έχουν προκαλέσει συζήτηση σχετικά με τη γραμμή κρούσης.

Οι Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Βέργος θα διεκδικήσουν την ευκαιρία τους, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην κορυφή ο Δημήτρης Κολοβός.

Κι εδώ είναι το θέμα. Αν ο 26χρονος είχε αποδώσει καλά ως φορ κόντρα στην Ξάνθη, τότε το συγκεκριμένο σενάριο θα είχε βάση και ο Γιώργος Δώνης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Δυστυχώς για τους «πράσινους», όμως, ο Κολοβός ήταν κακός στο ματς του «Γ. Καμάρας», εξ ου και η αντικατάστασή του στο ημίχρονο από τον Φεντερίκο Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα «γλέντια» με τον… γυάλινο Μπεκ

Η περίπτωση με τον 26χρονο δεν είναι η μοναδική. Ο Γιώργος Δώνης συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από εκείνες που έχουν… εκπαιδευθεί.

Γενικώς στον Παναθηναϊκό έχει μια τάση να τους… βαφτίζει εξτρέμ. Οι Γκίας Ζαχίντ, Αργύρης Καμπετσής και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχουν λάβει τον συγκεκριμένο ρόλο την εφετινή σεζόν.

Ο Φεντερίκο Μακέντα, από την πλευρά του, αγωνίζεται μόνο στο «κουτί», τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να παίξει και πιο πίσω, σε ρόλο «κρυφού».

Παλιότερα, υπήρχε και το παράδειγμα του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος στον ΠΑΟΚ έπαιρνε συχνά τον ρόλο του στόπερ.

Θα ποντάρει ξανά στον Κολοβό σε ρόλο φορ; Και αν ναι, θα δικαιωθεί; Δύο ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίσιμο το ματς με τη Ρεάλ για το μέλλον του

Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίσιμο το ματς με τη Ρεάλ για το μέλλον του

Η ήττα από τον Άρη έβαλε τον Παναθηναϊκό σε τροχιά εσωστρέφειας και άνοιξε για πρώτη φορά σοβαρά τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χάβι Ερνάντεθ στον Παναθηναϊκό: Τι παίκτης είναι και πώς ταιριάζει στον Μπενίτεθ

Χάβι Ερνάντεθ στον Παναθηναϊκό: Τι παίκτης είναι και πώς ταιριάζει στον Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός με τον Χάβι Ερνάντεθ, προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη με συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ, που ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία ισορροπίας και ασφάλειας του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο