ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ-17 Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό

«Αιώνιο» ντέρμπι στον μεγάλο τελικό του Αγρινίου!
Κ-17 Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο διεξάγεται, την Τετάρτη (9/5) (19:00), ο μεγάλος τελικός του Final 4 των Κ-17, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ και τελικός αιωνίων (Κ17)

Οι «πράσινοι» απέκλεισαν στον ημιτελικό του Final 4 τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίστοιχα οι «ερυθρόλευκοι» την Ξάνθη. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θέλουν όσο τίποτα να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο τελευταία φορά είχαν κατακτήσει τη σεζόν 2007-08.

Στα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο, ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά, στην 8η αγωνιστική, το «τριφύλλι» υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Κορωπί και τον υπέταξε με σκορ 2-0. Στον δεύτερο γύρο (23η αγωνιστική) οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στου Ρέντη, με τους «πράσινους» να φεύγουν από την έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου με την ισοπαλία (1-1).

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, στον ημιτελικό με την ΠΑΟΚ: Χατζηγιανάκης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Σαντικάι, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης.

 

#Tags

Χρήστος Δημόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Γιάγκουσιτς είναι μεγαλύτερο πρότζεκτ από τον Αντίνο

Παναθηναϊκός: Ο Γιάγκουσιτς είναι μεγαλύτερο πρότζεκτ από τον Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός έδωσε του κόσμου τα λεφτά τόσο για τον Γιάγκουσιτς όσο και για τον Αντίνο, μεγάλο πρότζεκτ ο Κροάτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ποιους ξένους θα «κόψει» ο Μεντιλίμπαρ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός : Ποιους ξένους θα «κόψει» ο Μεντιλίμπαρ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Διαρκής πονοκέφαλος θα είναι για τον Μεντιλίμπαρ οι ξένοι που θα πρέπει να «κόψει» σε κάθε ματς του Ολυμπιακού. Τι θα κάνει με Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα είπε πρώην παίκτης του, που πάντως δεν είχε κρύψει τα συναισθήματά του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Ο Παναθηναϊκός έφερε 8 νέους παίκτες τον Ιανουάριο και ο Γιάννης Αλαφούζος τίνακε την μπάνκα στον αέρα με τα χρήματα που έδωσε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Απορούσαν και στον πάγκο με Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Απορούσαν και στον πάγκο με Μπενίτεθ!

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Μπενίτεθ, με τις επιλογές του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Κέβιν Λομονάκο με τη διορία της ελληνικής αγοράς να πιέζει.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 6 Φεβρουαρίου 2011, ένα γκολ του Νίνη έγραψε ιστορία στην Τούμπα σε ματς με κάρτες ένταση και νεύρα μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ