ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατελάρης: Τον πιστεύουν Ομόνοια και Μπεργκ

Ο Φάνος Κατελάρης είναι πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή του στην κυπριακή ομάδα, που δεν τον συμπεριέλαβε στους «κομμένους» εν όψει της νέας σεζόν.
Κατελάρης: Τον πιστεύουν Ομόνοια και Μπεργκ

Ο Φάνος Κατελάρης είναι πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή του στην κυπριακή ομάδα, που δεν τον συμπεριέλαβε στους «κομμένους» εν όψει της νέας σεζόν.

Η επικοινωνιακή πληγή θα μείνει στον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν, από την υπόθεση ενδιαφέροντος για τον μέσο της κυπριακής ομάδας. Που δεν αποκλείεται όχι μόνο να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, μα να μείνει στην Ομόνοια.

Οι νησιώτες «πράσινοι» έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του, όπως μετέδωσαν τα κυπριακά ΜΜΕ. Προτείνοντας 3ετές συμβόλαιο στον εξελίξιμο χαφ. Ο νέος προπονητής Χένινγκ Μπεργκ φαίνεται πως έχει καλή άποψη για τον Κατελάρη. Για αυτό και ως τώρα δεν έχει κυνηγήσει στο μεταγραφικό παζάρι ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Οι Κύπριοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπώρησαν τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρίσκονται σε μία κατάσταση ικανή να μην χάνουν τουλάχιστον δίχως αντίτιμο ισχυρά περιουσιακά τους στοιχεία. Η πρόθεση των διοικούντων την Ομόνοια φάνηκε από τις 3 αρνήσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας στις 30.000, 70.000 και 100.000 ευρώ. Ξεκαθαρίστηκε, επίσης, από την υποτιμητική αναφορά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία δεν είχε άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα!

ΕΚΤΟΣ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ»

Ο 22χρονος μέσος εμφανίστηκε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αν και από την αρχή -όπως καταγράφηκε στο Sportime- προβληματιζόταν από την πρόταση που είχε στα χέρια του από τους «πράσινους». Κυρίως από το έλλειμμα σε προσωπικές παροχές, πέραν των χρημάτων. Μόνο να αποκλειστεί, λοιπόν, δεν μπορεί το ενδεχόμενο να «πάτησε» ο ίδιος ο Κατελάρης στη σύνδεση του ονόματός του με τον Παναθηναϊκό, ώστε να εξασφαλίσει ευνοϊκότερους όρους συνεργασίας με τη νυν ομάδα του.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας εκκινεί την ερχόμενη εβδομάδα και ο Μπεργκ δεν ενέταξε στους «κομμένους» τον Κύπριο μέσο. Σε αντίθεση με τους Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ, Σάσα Ζίβετς και Χουανάν Εντρένα! Όλοι τους με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, όπως ο Φάνος Κατελάρης, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων και ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα.

ΜΑΧΙΜΟΣ Ο ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Στις 9 Ιουλίου η Σέλτικ δίνει τον παρθενικό επίσημο αγώνα της σεζόν, απέναντι στη Σαράγιεβο, για τον 1ο προκριματικό του Champions League. Εκτός έδρας, με τη ρεβάνς να είναι για τις 17 του μήνα. Ως τότε θα προετοιμάζεται σε Αυστρία και Ελβετία, όπου θα δώσει φιλικά ματς. Ο Μίκι Τζόνστον, που έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί τις κινήσεις των Κελτών. Λογίζεται μάχιμος, ο Νιλ Λένον θέλει να τον τσεκάρει πριν από ενδεχόμενο δανεισμό. Πιθανότητες να γίνει κάτι με το «τριφύλλι»; 5%.

Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο Σαντίνο Αντίνο ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

Ο Σαντίνο Αντίνο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και περνάει τον Ατλαντικό για λογαριασμό του τριφυλλιού.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Λουίς Μίγια ως βασικό 8άρι, σε μια δύσκολη υπόθεση λόγω συμβολαίου έως το 2027 αλλά με «όπλα» το συμβόλαιο και την Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Roc Nation Sports στέλνει τον Αντίνο μακριά από τον Παναθηναϊκό

Η Roc Nation Sports στέλνει τον Αντίνο μακριά από τον Παναθηναϊκό

Νέα δεδομένα μπαίνουν στην υπόθεση Αντίνο, καθώς στην Αργεντινή επιμένουν ότι η Roc Nation Sports πιέζει για Βραζιλία κάτι που απομακρύνει τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χάλασε τη μεταγραφή του Αντίνο λένε στην Αργεντινή

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χάλασε τη μεταγραφή του Αντίνο λένε στην Αργεντινή

Αργεντίνικα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον Αντίνο ως κλεισμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι γίνεται με τα αρχαία στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τι γίνεται με τα αρχαία στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τα αρχαία που βρέθηκαν στον Βοτανικό και η απόφαση της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο, που έχει παίξει φυσικά και για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης Γάτας : Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός – Τι είπε για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)

Άρης Γάτας : Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός – Τι είπε για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)

Τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος του Παναθηναϊκού για τις μεταγραφές των πρασίνων και τον Λιβάι Γκαρσία…

Ποδόσφαιρο