ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτσε: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους "πράσινους" και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία
Κάτσε: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Για την επιλογή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο Έργκους Κάτσε. Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας και τον Γιώργο Δώνη.

Επίσης, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής ανέλυσε τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Βασιλεία, ένω σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε και πέρυσι ότι είναι πολύ δυνατός. Το ποδόσφαιρο όμως θέλει και τύχη. Έχει προοπτικές. Πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο που ήμουν κι εγώ στον ΠΑΟΚ η ομάδα ξεκίνησε χάλια και μετά έπαιξε καλά. Το θέμα είναι να έχεις σταθερά καλή απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία: «Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει καλή ομάδα. Έχω και συμπαίκτη στην Εθνική Αλβανίας που παίζει στην Βασιλεία. Την έχω δει και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους, είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να περάσεις. Χρειάζεται και τύχη γιατί είναι δύο παιχνίδια».

Για το νέο δανεισμό του στον Παναθηναϊκό: “Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Φέτος έχει πολλούς μικρούς από τις ακαδημίες, λίγοι είμαστε οι έμπειροι. Και ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός, του αρέσει να δουλεύει με νέους. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Γιατί να μην έχουμε υψηλούς στόχους; Πάντα ο στόχος ατομικά και ομαδικά πρέπει να είναι να είσαι πρώτος. Δεν έχουμε ταβάνι στις φιλοδοξίες μας”.

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι ανταγωνιστικό, όπως πέρυσι. Το πρωτάθλημα κρίνεται στα ματς με τις μικρές ομάδες. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει και τον τίτλο».

Για το Μουντιάλ: «Όλες οι προβλέψεις έπεσαν έξω. Οι μεγαλύτερες ομάδες όπως η Γερμανία η Αργεντινή και η Βραζιλία που πήραν παγκόσμια κύπελλα έμειναν έξω. Είναι το Μουντιάλ της τακτικής. Περίμενα πιο πολλά από τον Μέσι που είναι με διαφορά ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν τον βοήθησε, όμως, η ομάδα του».

Για τους ημιτελικούς: «Και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών είναι πολύ καλές. Το δυσκολότερο ματς θα είναι το Γαλλία – Βέλγιο γιατί θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι 50 -50 οι πιθανότητες. Στο Κροατία – Αγγλία πιστεύω ότι θα περάσει η Κροατία γιατί μ’ αρέσει περισσότερο ως ομάδα. Έχει πολύ δυνατό κέντρο με Μόντριτς και Ράκιτιτς, ενώ η Αγγλία δεν με πείθει. Όποιος περάσει από το Γαλλία – Βέλγιο θα πάρει το παγκόσμιο κύπελλο».

Άρχισε θεραπεία ο Κουρμπέλης

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Έβγαλε ανακοίνωση, τα είπε και στον ίδιο τον Λανουά ο Καρυπίδης!

Έβγαλε ανακοίνωση, τα είπε και στον ίδιο τον Λανουά ο Καρυπίδης!

Λανουά και Καρυπίδης συναντήθηκαν στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το Παναθηναϊκός – Άρης!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Αυτό έχει κάνει τη μεγάλη διαφορά στον Παναθηναϊκό

Αντώνης Πανούτσος : Αυτό έχει κάνει τη μεγάλη διαφορά στον Παναθηναϊκό

Οι δύο παίκτες που χαίρονται να παίζουν είναι μία σημαντική διαφοροποίηση στον Παναθηναϊκό. Έτσι τουλάχιστον είπε ο Αντώνης Πανούτσος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Διεθνείς στα δύο εξ αναβολής ματς της Super League

Διαιτησία: Διεθνείς στα δύο εξ αναβολής ματς της Super League

Διεθνείς διαιτητές επέλεξε η ΚΕΔ για τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Super League που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (4/3).

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Παναθηναϊκός – Άρης : Ο Τεττέη βρίσκει τον Αθανασιάδη στο εργαλείο του… (vid)

Ηλίας Σπάθας για το Παναθηναϊκός – Άρης : Ο Τεττέη βρίσκει τον Αθανασιάδη στο εργαλείο του… (vid)

Όλα όσα σχολίασε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λαμπαδαρίου στον ΣΚΑΪ : Άκυρο το γκολ του Άρη – Κανένα φάουλ στον Αθανασιάδη, δεν υπάρχει πέναλτι στον Αλφαρέλα

Λαμπαδαρίου στον ΣΚΑΪ : Άκυρο το γκολ του Άρη – Κανένα φάουλ στον Αθανασιάδη, δεν υπάρχει πέναλτι στον Αλφαρέλα

Δεν άρεσε η διαιτησία του Μπόγκναρ στο Παναθηναϊκός – Άρης στην Ελένη Λαμπαδαρίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Καρπετόπουλος : Αυτός είναι ο Ράφα Μπενίτεθ

Αντώνης Καρπετόπουλος : Αυτός είναι ο Ράφα Μπενίτεθ

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά του Ράφα Μπενίτεθ είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στο MEGA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για Παναθηναϊκός – Άρης : Πως γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι…

Παναγιώτης Βαρούχας για Παναθηναϊκός – Άρης : Πως γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι…

Δεν μπορούσε να καταλάβει ο Παναγιώτης Βαρούχας πως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Γι’ αυτό δεν ασχολήθηκε ο VAR με το φάουλ στον Αθανασιάδη και το πέναλτι στον Αλφαρελά

Διαιτησία: Γι’ αυτό δεν ασχολήθηκε ο VAR με το φάουλ στον Αθανασιάδη και το πέναλτι στον Αλφαρελά

Ο Μπόγκναρ δεν είδε ούτε επιθετικό φάουλ του Τεττέη στον Αθανασιάδη, ούτε πέναλτι του Λαφόν στον Αλφαρελά. Ο λόγος που δεν τον κάλεσε ο VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Άρης 3-1: O «Μίδας» Τεττέη και ο… τυφλός Μπόγκναρ!

Παναθηναϊκός – Άρης 3-1: O «Μίδας» Τεττέη και ο… τυφλός Μπόγκναρ!

O Tεττέη από τη στιγμή που μπήκε στο χορτάρι χρειάστηκε κάτι δευτερόλεπτα για να σκοράρει ξανά. Εν αντιθέσει με τον διαιτητή Μπόγκναρ που δεν μπήκε ποτέ, προκαλώντας τα έντονα και δικαιολογημένα παράπονα από πλευράς Άρη.

Ποδόσφαιρο